Brahmins Sambar Powder julkistaa ensimmäisen TVC – Brand Wagon Newsin

The creative also emphasises the brand's extensive range of spices, offering an array for every culinary need

Brahmins, joka kuuluu Wipro Consumer Care and Lightingin elintarvikevalikoimaan, on julkistanut ensimmäisen televisiomainoksensa. Mainos vangitsee Brahmins-brändin sydämen kotikeittiöön sijoittuvan tarinan kautta. Uusi viestintä asettaa brändin välittäjäksi, joka ratkaisee kitkaa ihmissuhteissa ja näyttää, kuinka vaimo, joka pyrkii tasapainottamaan työn ja intohimon kotinsa johtamisessa, tarjoaa perheelleen silti Brahmin Sambarin maun, mikä tuo heidät lähemmäksi toisiaan.

”Yli kolmen vuosikymmenen ajan 'brahmanit' ovat olleet Sambar Masalan suosituin vaihtoehto, ja tämä TVC on osoitus siitä kestävästä omistautumisesta. Se korostaa sitoutumistamme tarjota laatua ja aitoutta, jota nykypäivän uuden aikakauden naiset, erityisesti tuhatvuotiaat äidit, etsivät ruoanlaitossa. Ymmärtäen nykyaikaisen tuhatvuotisen äidin halun tasapainottaa työn, intohimon, kotielämän ja kulinaarisen huippuosaamisen, Brahmins tarjoaa edelleen luotetun maun, johon he luottavat, ja varmistavat, että jokainen valmistettu ateria on herkullinen”, Wipro Food Businessin johtaja Anil Chugh sanoi.

Tarina sisältää skenaarion nuoresta parista, joka navigoi läpi elämän päivittäisiä vivahteita, ja Brahmins Sambar Powderilla on rooli kevyen riidan ratkaisemisessa. Fuusiomusiikki ja -visuaalit esittelevät Brahmin Sambarin valmistusta ja sen valmistusaineita. Creative korostaa myös merkin laajaa maustevalikoimaa, joka tarjoaa valikoiman jokaiseen kulinaariseen tarpeeseen.

TVC:n on suunnitellut Maitri Advertising Works ja ohjannut Rajiv Menon. Saman tuotannon on tehnyt Rajiv Menon Productions.

”Elokuvassa leikitään suhteellista tilannetta – työhön keskittynyt isä, joka jättää huomioimatta perheen tapahtumat, jättää vaimonsa suuhunsa. Sen saa toimimaan todellinen näkemys siitä, että hyvä ruoka voi muuttaa kodin tunnelmaa välittömästi”, Maitri Advertising Worksin luova johtaja Venugopal R Nair sanoi.

ViserrysInstagram, LinkedIn, Facebook

Samankaltaiset artikkelit