InCredin lainakanta kasvoi 55 % vuotta aiemmasta ja oli 8000 cr joulukuussa 23; yrityslaina AUM kasvoi 80 % vuotta aiemmasta vuonna 24 – Pankki- ja rahoitusuutiset

InCred Finance, loan book, consumer loans, education loans, business loans, startup ecosystem, debt financing solutions, funding, borrowers

InCred Financial Services Limited (InCred Finance), monipuolinen NBFC Intiassa, joka saavutti äskettäin Unicorn-statuksen, on saavuttanut terveellistä kasvua kulutuslainoissa, koulutuslainoissa ja yrityslainoissa. 8 000 miljoonaa joulukuussa 2023.

Yrityksen Digitaaliset lainat -teema on nimenomaisesti tehnyt jälkensä alkuvaiheen yritysten tarpeiden huomioimisessa tarjoamalla niille nopean ja oikea-aikaisen pääoman saatavuuden. ”InCredillä on ollut maailman kolmanneksi suurin startup-ekosysteemi, joka jatkaa nopeaa kasvuaan, ja se on ollut merkittävä rooli tämän ekosysteemin edistämisessä rahoittamalla lähes 600 näistä alkuvaiheen yrityksistä edellisenä vuonna. Mielenkiintoista on, että yli 30 näistä yrityksistä on ollut esillä erittäin suositussa televisio-ohjelmassa ”Shark Tank India”, yhtiö sanoi lausunnossaan.

InCred keskittyy kuromaan umpeen varhaisen ja keskivaiheen startup-yritysten rahoitusvajetta tarjoamalla räätälöityjä velkarahoitusratkaisuja nopeasti kasvaville yrityksille ja demokratisoimalla perustajien pääsyn pääomaan. Näin luodaan uusi startup-rahoituksen aikakausi Intiassa.

InCred Finance on tukenut yli 750 uuden ajan startuppia D2C- ja SAAS-liiketoiminnassa. InCred's Business Loan AUM on kasvanut 80 prosenttia vuotta aiemmasta vuonna 24, ja yritys aikoo lisätä vauhtiaan seuraavien 12 kuukauden aikana ja aikoo rahoittaa yli 1 000 D2C- ja SAAS-yritystä tarjoamalla lyhyt- ja pitkäaikaista. yrityslainat.

Yhtiön jakamien tietojen mukaan yli 70 prosenttia InCred Financen digitaalisen liiketoiminnan lainanantajista on raportoinut vähintään 50 prosentin liikevaihdon kasvusta InCred Financen rahoituksen jälkeen, ja 40 prosenttia on saavuttanut 100 prosentin kasvun. Se totesi lisäksi, että 25 prosenttia näistä lainanottajista on onnistunut hankkimaan pääomaa, mikä on edistänyt heidän laajentumistaan. Lisäksi 30 prosentissa näistä yrityksistä, InCred Finance sanoi, on vähintään yksi naisperustaja/johtaja ja 26 prosentissa vähintään yksi nuori alle 30-vuotias yrittäjä.

Nishith Maheshwari, InCred Financen Digital Business Loans -päällikkö, sanoi: ”Olemme innoissamme saavuttaessamme tämän virstanpylvään, ja vahvistamme vankkumattoman sitoutumisemme vahvistaa muun muassa Intian alkuvaiheen yrityksiä, D2C Brands -tuotteita ja SAAS-yrityksiä. Digitalisaatio ja automatisointi tehostavat prosessien tehokkuutta ja varmistavat lainanottajien nopeat maksut, kun taas vaihtoehtoiset tietolähteet auttavat ennustamaan liikevaihdon kasvua, toistuvia tilauksia jne., mikä auttaa meitä paremmin takaamaan uuden aikakauden yrityksiä ja tarjoamaan heille räätälöitympiä velkarahoitusratkaisuja. Useat uuden aikakauden brändit voivat nyt ratkaista käyttöpääomatarpeensa ilman oman pääoman laimennusta.”

Samankaltaiset artikkelit