Kajaria käynnistää Desh Ki Mitti -kampanjan näyttelijä Akshay Kumarin ja Ranveer Singhin kanssa

The TVC will be released in regional languages like Tamil, Telugu, Kannada, and Malayalam

Kajaria käynnisti Desh Ki Mitti -kampanjansa, jossa Bollywood-näyttelijät Akshay Kumar ja Ranveer Singh ovat brändilähettiläitä.

360 asteen pan-Intian kampanjan sanoma ”Hum Alag Hain, Par Ek Hi Mitti Ke Hai” kuvaa yhtenäisyyttä, joka sitoo meitä kansakuntana ja ylittää erilaiset taustat. Kajaria pyrkii tuomaan esiin yhdistävää henkeä ja korostaa sitoutumistaan ​​tarjota huippuluokan tuotteita, jotka kestävät ajan kokeen.

”Kajariassa matkaamme on ohjannut syvälle juurtunut sitoutuminen yhtenäisyyteen ja ylpeys kansakuntamme puolesta. Molemmat persoonallistavat arvoja, joita puolustamme – erinomaisuutta, rehellisyyttä ja syvää rakkautta kansakuntaa kohtaan. Tällä kampanjalla pyrimme herättämään asiakkaissamme ylpeyden ja yhteenkuuluvuuden tunnetta, joka tavoittaa maan joka kolkkaan, Kajaria Ceramicsin yhteinen toimitusjohtaja Rishi Kajaria sanoi.

Akshayn ja Ranveerin kanssa toteutettu kampanjan 82.5 Communicationsin käsitteellinen mainoselokuva vangitsee Kajarian alan ainutlaatuisen aseman olemuksen. Sen strateginen tavoite on päästä syvemmälle 2. ja 3. tason kaupunkeihin ja palvelee etelän markkinoita. TVC julkaistaan ​​alueellisilla kielillä, kuten tamililla, telugulla, kannadalla ja malajalamilla.

”Olen ollut tekemisissä Kajaria-laattojen kanssa yli 6 vuotta. Työskentely Kajaria Tilesin mainoksessa on ollut uskomaton kokemus. Elokuvan viesti yhtenäisyydestä ja ylpeydestä resonoi minuun syvästi, ja oli kunnia olla osa tätä inspiroivaa projektia”, näyttelijä Akshay Kumar sanoi.

Viiden päivän aikana Mumbaissa ja Jaisalmerissa kuvattu kampanja etenee tarinan kautta kahdesta erikoisjoukkojen upseerista, joita näyttelevät Akshay ja Ranveer. Huolimatta vastakkaisista persoonallisuuksistaan ​​heitä sitoo rakkaus Desh Ki Mittiin. Elokuva esittelee heidän kilpailevia puoliaan treenatessa kuntosalilla, osallistumalla tanssipeleihin tai köydenvetopeliin. Pelastustehtävän edessä he kuitenkin yhdistyvät jättäen kaiken muun taakseen.

TVC-kampanjaa laajennetaan eri alustoille, mikä mahdollistaa laajemman yleisön tavoittavuuden valtakunnallisesti.

Samankaltaiset artikkelit