BoI tarjoaa 7,5 prosentin koron 175 päivän erikoistalletukselle – Pankki- ja rahoitusuutisia

BoI, Bank of India, UPI transactions, DCB Happy Savings Account, fixed deposit, top news, latest news, business news,

Valtion ylläpitämä Bank of India (BoI) esitteli tiistaina uuden joukkotalletusjärjestelmän, joka tarjoaa 7,50 prosenttia vuodessa vähintään 2 miljoonan rupian talletuksista, joiden voimassaoloaika on 175 päivää.

Kaupunkipankki tarjosi aiemmin 174 päivän talletuksille 6 prosentin korkoa vastaavalle summalle. Uusi tarjous astuu voimaan 1. tammikuuta.

Korko on voimassa kiinteälle talletukselle (FD), joka on yli 2 miljoonaa ja alle 50 miljardia, BoI sanoi lausunnossaan. Erityinen kiinteä talletus on tarkoitettu vain rupian määräaikaistalletukselle, pankki sanoi ja lisäsi, että tämä on rajoitetun ajan tarjous. Uusi korko tulee voimaan 1. tammikuuta, se sanoi.

Samaan aikaan yksityisen sektorin DCB Bank julkisti Happy Savings Account -tilin. Tilinomistajat saavat käteispalautuspalkkioita kelvollisista UPI-veloitustapahtumistaan ​​Intiassa, DCB Bank sanoi erillisessä lausunnossa.

Palkinnot voivat nousta jopa 7 500 rupiaan tilikaudessa tukikelpoisista UPI-tapahtumista, se sanoi ja lisäsi, että UPI-tapahtumat ovat kaikkialla, joten mitä enemmän henkilö suorittaa maksuja DCB Happy Savings -tilin kautta, sitä enemmän hän pystyy ansaitsemaan käteispalautuspalkintoja.

UPI-tapahtuman vähimmäissumma on vain 500 Rs. Tilinhaltijoiden on säilytettävä DCB Happy Savings -tilillään keskimäärin 25 000 Rs:n neljännesvuosittainen saldo voidakseen hyödyntää tätä etua.

Samankaltaiset artikkelit