SpiceJetin osakkeet putoavat 10 %, kun kaksi ylintä johtajaa eroaa; Lue lisätietoja – IPO-uutiset

SpiceJet

SpiceJetin osakkeet putosivat päivänsisäiselle alimmilleen 10 %:iin 54,60 rupiaan edellisestä 60,58 Rs:sta, kun tiedotusvälineet kertoivat, että yhtiön kaksi ylempää johtajaa erosivat.

Mintin raportin mukaan yhtiön kaksi ylempää johtajaa erosivat sen jälkeen, kun lentoyhtiö, jolla oli heidän puolisonsa nimi, nousi esiin uutisissa. Sirius India Airlines oli muotisana uutisissa lokakuussa 2023, jota operoivat SpiceJetin operatiivisen johtajan Arun Kashyapin ja kaupallisen johtajan Shilpa Bhatian puolisot.

Lentoyhtiön ylimmän johdon tunkeutuminen samaan segmenttiin oli mahdotonta hyväksyä, ja heidät pakotettiin eroamaan, sanoi lähde, Mint raportoi.

”Osa SpiceJetin strategista rakennemuutosta useat kaupallisen tiimin jäsenet, mukaan lukien kaupallinen johtaja, ovat lähteneet yrityksestä välittömästi. Yhtiön liikevaihdon ja käyttöasteen merkittävä kasvu jatkuu. Äskettäisellä varainkeruulla SpiceJet on nopeuttanut kaikkien aiempien kiistojen ratkaisemista. Yhtiö odottaa kapasiteetin lisäämistä, nopeaa kasvua ja jatkuvaa merkittävää roolia Intian ilmailualalla”, SpiceJet sanoi lausunnossaan.

SpiceJet on kuluttanut 11 prosenttia sijoittajien varallisuudesta viimeisen viiden päivän aikana, mutta on antanut 40 prosenttia viimeisen kuuden kuukauden aikana. Yhtiön osake on pitkällä aikavälillä pärjännyt hyvin ja tuottanut viimeisen vuoden aikana 64 %. Se on noussut 28 prosenttia viimeisen viiden vuoden aikana.

Samankaltaiset artikkelit