Hitachi Payment arvioi yritysjärjestelymahdollisuuksia: MD

Hitachi Payment

Hitachi Payment Services arvioi fuusioiden ja yritysostojen mahdollisuuksia, toimitusjohtaja ja käteisliiketoiminnan johtaja Sumil Vikamsey sanoi.

Yritys on perustanut oman hautomokeskuksen arvioimaan mahdollisia kohteita, mukaan lukien pienet startup-yritykset.

”Olemme aina avoimia tutkimaan innovatiivisia ratkaisuja, jotka synergioivat kykyjemme kanssa”, Vikamsey sanoo.

Heinäkuun lopulla yhtiö ilmoitti ostavansa Writer Corporationin kassanhallintaliiketoiminnan. Kauppa odottaa toteutumista. Hitachi Payment ilmoitti äskettäin lanseeraavansa vain UPI:lle tarkoitetun pankkiautomaatin yhteistyössä Intian National Payments Corporationin (NPCI) kanssa.

Yritys ottaa nämä valkoiset pankkiautomaatit todennäköisesti käyttöön vuoden 2024 alussa. Pohjimmiltaan pankkiautomaatin avulla asiakkaat voivat nostaa käteistä ilman kortteja Unified Payments Interface -liittymän kautta.

”Aiomme aloittaa UPI-pankkiautomaatin käyttöönoton white-label-pankkiautomaattillamme paikoissa, joissa UPI on yleinen ja käteisen vaatimus maksutapana on edelleen voimassa. Tulemme tarjoamaan tätä ratkaisua myös kumppanipankkiemme asiakkaille”, Vikamsey sanoi.

Vaikka hän kieltäytyi paljastamasta tavoitetta pankkiautomaattien käyttöönotolle, hän uskoo, että yritys tulee markkinoille ”suuressa mittakaavassa”.

Hitachi Payment kehittää myös yhteentoimivaa korttitonta käteistalletustoimintoa, joka toimii UPI-kiskoilla. Tuote on tällä hetkellä suunnitteluvaiheessa.

”Tästä päivästä lähtien voit nostaa rahasi mistä tahansa pankkiautomaatista. Muutamaa pankkia lukuun ottamatta et kuitenkaan voi tallettaa rahojasi käteisautomaatteihin”, hän sanoi ja lisäsi, että käteisen kierrätysinfrastruktuurin täyden potentiaalin saavuttaminen edellyttää täydellistä talletusyhteensopivuutta.

Tällä hetkellä 15 yhteisöä on ottanut käteistalletuksen yhteentoimivuuden käyttöön. Näistä yhdeksän on osuuspankkeja, viisi valtion omistamia pankkeja ja yksityisiä pankkeja ja yksi pankkiautomaattioperaattori.

”Yhteentoimivan korttittoman käteisen noston ohella voimme tarkastella myös yhteentoimivaa korttitonta käteistalletusta. Tämä on vielä ideavaiheessa, Vikamsey sanoi. Yritys tekee yhteistyötä ekosysteemipalvelujen tarjoajien, kuten NPCI:n, kanssa tämän tarjouksen käynnistämiseksi.

Samankaltaiset artikkelit