RBI määräsi rahallisia sakkoja viidelle osuuspankille – Banking & Finance News

Federal Bank, UPI, Unified Payments Interface, top news, latest news, business news,

Intian keskuspankki määräsi torstaina rahallisia sakkoja viidelle osuuspankille – Shree Bharat Co-operative Bankille, Sankheda Nagarik Sahakari Bankille, Co-operative Urban Bankille, Bhuj Commercial Co-operative Bankille ja Limdi Urban Co-operative Bankille. – normien rikkomisesta.

RBI määräsi Shree Bharat Co-operative Bankille 500 000 rupian sakon pankkien välisen bruttoriskirajan sekä pankkien välisen vastapuoliriskirajan rikkomisesta ja siitä, että se ei maksanut korkoa erääntyneille määräaikaistalletuksille eräpäivästä niiden päivämäärään asti. takaisinmaksu sovellettavan koron mukaan.

Sankheda Nagarik Sahakari Bank sai 500 000 rupiaa rangaistuksen lainoista, joissa pankin johtajien sukulaiset olivat takaajina ja rikkoivat pankkien välistä bruttoriskirajaa sekä pankkien välistä vastapuoliriskirajaa.

Osuuskunta Urban Bank tuomittiin 150 000 ruplaa sakkoihin, koska luottotietojen lataaminen luottotietoyhtiöille epäonnistui, ylitti pankkien välisen bruttoriskirajan ja pankkien välisen vastapuolirajan.

Bhuj Commercial Co-operative Bankille määrättiin 150 000 ruplaa sakko, koska se ei ollut luokitellut asiakkaitaan matalan, keskisuuren tai korkean riskin luokkiin ja se ei hyväksynyt muita korottomia talletuksia kuin käyttötilejä.

RBI määräsi Limdi Urban Co-operative Bankille 50 000 rupiaa sakon, koska se ei maksanut erääntyneille määräaikaistalletuksille korkoa eräpäivästä niiden takaisinmaksupäivään sovellettavalla korolla.

Samankaltaiset artikkelit