Nifty sulkee lähes 21 658,60 huippunousua 4. tammikuuta, mukaan lukien Bajaj Finance, NTPC, ONGC, Tata Consumer ja IndusInd, kun taas BPCL ja LTIMindtree ovat tärkeimpiä häviäjiä – Market News

BSE Building

Osakeindeksit päättivät tämänpäiväisen istunnon vihreään. NSE Nifty 50 nousi 141,25 pistettä korkeammalle tai 0,66 % ja asettui 21 658,60 pisteeseen. S&P BSE Sensex nousi 490,97 eli 0,69 % ja asettui 71 847,57 pisteeseen. Nifty Bank päätyi 490,90 pisteen eli 1,03 prosentin nousuun ja päätyi 48 195,85 pisteeseen.

Laajemmat indeksit päätyivät positiiviseen alueeseen Midcap- ja Largecap-osakkeiden noustessa. Kiinteistö- ja rahoituspalveluiden osakkeet päätyivät nousuun, kun taas IT-osakkeet pysyivät ennallaan.

Bajaj Finance, NTPC, ONGC, Tata Consumer ja IndusInd Bank olivat NSE Nifty 50:n suurimmat voittajat, kun taas jäljessä olevia olivat BPCL, LTIMindtree, Dr Reddy’s Laboratories, HCL Technologies ja Hero MotoCorp.

Intian volatiliteettiindeksi (India VIX) sulki 5,44 %.

”Markkinat toipuivat kahden viimeisen negatiivisen kaupankäyntipäivän jälkeen johtuen johtavien pankkien vahvasta kuukausittaisesta liiketoimintapäivityksestä, mikä korosti vahvaa luotonannon kasvua. Kiinteistösektori nousi eniten asuntokategorian vahvaa kysyntää odotellessa, mitä tukivat pankkien ilmoittamat terveet asuntolainojen maksutiedot. Aasian markkinat harjoittivat voitonvarausta, kun Fedin pöytäkirja osoitti, että korot lykätään lähitulevaisuudessa”, sanoi Vinod Nair, Geojit Financial Servicesin tutkimusjohtaja.

Teknisellä puolella sijoittajat uskovat Niftyn nousevan, kun härät ottavat markkinat haltuunsa kahden päivän kuluttua. ”Nykyinen fiilis ehdottaa lupaavaa kehityskulkua kohti vuosia 21800-21850 Niftylle. Jos se ylittää 21850:n, voimme odottaa nousevan edelleen kohti 22000:aa. Erityisesti indeksillä näyttää olevan lyhyen aikavälin tukitaso 21500:n paikkeilla. Muutos alaspäin käynnistyisi todennäköisesti vain, jos se putoaa tämän merkin alapuolelle; siihen asti näyttää suotuisalta, että ostajat voivat hyödyntää markkinoiden laskuja”, sanoi Rupak De, LKP Securitiesin vanhempi tekninen analyytikko.

Samankaltaiset artikkelit