Adore Group kehittää 1000 kr:n kreikkalaistyylistä asuntoprojektia Gurugramissa

Adore Group to develop Rs 1000-cr Greek-styled housing project in Gurugram

NCR-pohjainen Adore Group suunnittelee uuden luksusprojektin kehittämistä sektorille 77 Gurugram. Adoren premium-tarjonta, jonka nimi on ”The Select Premia”, perustuu huippumoderniin kreikkalaiseen arkkitehtuuriin, mikä antaa asukkaille kunnioitusta herättävän elämäntavan. Hafeez Contractorin suunnittelema projekti levitetään vehreälle 10,2 hehtaarin tontille ja käynnistetään virallisesti Diwalin aikana.

”Uusi projektimme yhdistää vilkkaan kaupunkielämän luonnon tyyneyden kanssa. Vaikka hanke rakennetaan maalauksellisten Aravalin kukkuloiden viereen, se sijoittuu myös Gurgaonin johtavien kaupallisten ja viihdekeskusten läheisyyteen. Tällä tavalla se antaa molempien maailmojen parhaat puolet”, sanoi Jetaish Gupta, Adore Groupin perustaja ja johtaja.

”Tämä on ensimmäinen kerta Gurgaonissa, kun projekti perustuu kreikkalaiseen elämäntyyliin. Uuden projektimme avulla pääsee uuteen maailmaan”, hän lisäsi.

Hanke on sekoitus hyvinvointia, luontoa ja mukavuutta. Siellä on paljon vaihtoehtoja sitoutua luontoon tahrattoman vihreän arkkitehtuurin keskellä. Siellä on avoimia tiloja, vesistöjä, puutarhatiloja, huvimajapaikkoja ja huippuluokan mukavuuksia, jotka tekevät asukkaille ainutlaatuisen ja ylemmän elämäntavan. Hanke käsittää laajan 60 000 neliömetrin laajuisen klubitalon. Samoin siellä on baareja, ravintoloita, kokoustiloja, juhlia jne., mikä tekee projektista täydellisen ekosysteemin sinänsä.

Hankkeen bruttomyyntiarvo on noin 1000 miljoonaa ruplaa. Yhteensä 12 tornia, joissa on yli 700 yksikköä. Sektorilla 77 sijaitseminen on yhtiön mukaan myös loistava sijoitusvalinta. Koska Golf Course Road ja Golf Course Extension Road ovat nyt kyllästyneet, Sec 73-79 ovat Gurgaonin kiinteistöbuumin uudet julisteet. Alueella on lisääntynyt valokeilassa lukuisia korkean profiilin kaupallisia ja asuinrakennuksia. DMIC:n läheisyys lisää lisäarvoa.

Adore aloitti nöyrästi vuonna 2015, ja siitä on lyhyessä ajassa tullut alueen johtava nimi. Tähän mennessä se on toteuttanut menestyksekkäästi 20 projektia, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on 10,11 miljoonaa neliöjalkaa.

Samankaltaiset artikkelit