Tapaa MP Ahammed, Malabar Goldin ja Diamondsin omistaja; tietää, kuinka hän aloitti maustekauppiaana ja työskenteli lujasti tullakseen maailman parhaaksi kullan vähittäismyyjäksi

Malabar Gold, Malabar Gold owner, Malabar Gold history, MP Ahammed, who is MP Ahammed, MP Ahammed lifestyle, MP Ahammed net worth

Unelmat toteutuvat varsinkin, kun tavoittelet niitä päättäväisesti ja innokkaasti. Ahammed aloitti yrittäjämatkansa 20-vuotiaana, kun hän perusti maustekauppaa harjoittavan yrityksen. Hän syntyi kauppiaiden ja maanomistajien perheeseen. Nyt hän on Malabar Group of Companies -konsernin omistaja.

Kuka on kansanedustaja Ahammed?

MP Ahammed, intialainen liikemies ja Malabar Group of Companiesin johtaja, syntyi 1.11.1957. Lisäksi hän perusti Malabar Gold & Diamondsin, yhden maailman suurimmista korujen vähittäiskaupan yrityksistä. Ahammed syntyi Mammad Kutty Hajeelle ja Fathimalle. Hän perusti ensimmäisen maataloustuoteyrityksensä 17-vuotiaana. Hän aloitti mausteiden ja kopran myynnin vuonna 1981 ollessaan 24-vuotias.

MP Ahammedin elämä

Kansanedustaja Ahammed meni naimisiin KP Subaidan kanssa ja heillä on kaksi yhteistä lasta. Yhtiön kansainvälisen toiminnan toimitusjohtaja on hänen poikansa Shamlal Ahammed.

MP Ahammedin koulutus

Hän suoritti koulunsa valtion lukiossa Kozhikodessa ja jatkoi kauppatieteen kandidaatin tutkintoa Calicutin yliopistosta.

MP Ahammedin matka

Hän käytti kauppaa kardemummalla, pippurilla ja kookospähkinöillä Kozhikoden (nykyisin Calicut) kauppiaiden kanssa Keralassa. Pian hän kuitenkin tiesi, että hänen kaupallisen yrityksensä ei menestyisi.

Suoritettuaan laajan markkinatutkimuksen Ahammed havaitsi, että yksi merkittävä järjestäytymätön sektori, josta ihmiset olivat ylpeitä, olivat korut. Se oli kaikki mitä se vaati. Hän päätti perustaa alalla toimivan yrityksen ja markkinoida kotiseutuaan Malabarissa keräten kaiken luottamuksensa.

MP Ahammedin ura

Yritys perustettiin vuonna 1993, ja sen myynti oli tuolloin 5 miljoonaa dollaria The News Minuten mukaan. Hän toimii myös yhtiön nykyisenä puheenjohtajana. Tällä hetkellä Malabar Groupilla on 350 näyttelytilaa 9 eri maassa. Ryhmä teki yhteistyötä kodinkoneita valmistavan Eham Digitalsin ja luomuviljelytarvikkeita myyvän Green Thumbin kanssa.

Malabar Developers aloitti vuonna 2014 Travancore-kompleksin suunnittelun, joka oli tarkoitettu kansainvälisten standardien ostoskeskukseksi. Se on myös Intian ensimmäinen vihreä ostoskeskus, jossa on lukuisia ympäristöystävällisiä aktiviteetteja. Keralan entinen pääministeri Oommen Chandy laski kulmakiven Mall of Travancorelle.

Samankaltaiset artikkelit