PM Modi omistaa ja laskee peruskiven yli 6500 Rs arvoisille tie- ja rautatiehankkeille – tiedä sen merkitys

modi

Pääministeri Narendra Modi aikoo laskea peruskiven useille infrastruktuurihankkeille, mukaan lukien tiet ja rautatiet vieraillessaan Telanganassa sunnuntaina. Nämä kehityshankkeet ovat arvoltaan yli 6800 miljoonaa rupiaa. Pääministerin on määrä saapua Mahabubnagarin alueelle noin klo 14.15.

Tieprojektit:

Pääministeri laskee valtiovierailullaan peruskiven tärkeimmille tiehankkeille – (a) 108 kilometriä pitkä ”nelikaistainen valvottu Greenfield-moottoritie Warangalista Khammamiin NH-163G:n osuudella ja (b) 90 km pitkä”. nelikaistainen pääsy valvottu greenfield-moottoritie Khammamista NH-163G:n Vijayawada-osaan.

Molemmat hankkeet ovat osa Nagpur – Vijayawada Economic Corridor -ohjelmaa. Sen rakentaminen maksaa noin 6400 miljoonaa ruplaa. Valmistuttuaan matkamatka Warangalin ja Khammamin välillä lyhenee lähes 14 km, kun taas etäisyys Khammamista Vijayawadaan pienenee 27 km:iin.

Hän omistaa myös Suryapetin NH-365BB:n Khammamin tiehankkeelle kansakunnalle. Noin 2 460 miljoonan ruplaa maksava hanke on nelikaistainen moottoritie. Tämä 59 kilometriä pitkä projekti on osa Hyderabad – Visakhapatnam Corridor -käytävää ja on kehitetty Bharatmala Pariyojanan alaisuudessa. Tämä parantaa myös yhteyksiä Khammamin alueen ja Andhra Pradeshin rannikkoalueiden välillä.

Rautatieprojektit: –

Myöhemmin päivällä pääministeri vihkii Jaklair–Krishna uuden ratahankkeen. 37 kilometriä pitkä rautatie on rakennettu yli 500 miljoonalla rupialla. Tämä rautatie osoittautuu hyödylliseksi Narayanpetin alueen lähellä olevien alueiden ihmisille.

Hän ilmoittaa myös avajaisjunayhteyden Hyderabad (Kacheguda) – Raichur – Hyderabad (Kacheguda) Krishnan asemalta videoneuvottelun kautta. Junayhteys yhdistää Hyderabadin, Rangareddyn, Mahabubnagarin ja Narayanpetin alueet Telanganassa Raichurin kaupunginosaan Karnatakassa.

Palvelu tarjoaa ensimmäistä kertaa rautatieyhteyden useille uusille alueille Mahabubnagarin ja Narayanpetin jälkeenjääneillä alueilla, mikä hyödyttää alueen opiskelijoita, päivittäisiä työmatkalaisia, työntekijöitä ja paikallista käsityöteollisuutta.

Samankaltaiset artikkelit