Binancen spot-crypto-markkinaosuus pienenee seitsemäntenä peräkkäisenä kuukautena

Last month, Binance halted another zero-fee promotion

Binancen spot-markkinaosuus laski seitsemäntenä peräkkäisenä kuukautena, kun volatiliteetin puute ja jatkuvat sääntelyongelmat painoivat suurinta kryptovaluuttapörssiä.

Kaupankäyntialustan spot-markkinaosuus putosi syyskuussa 34,3 prosenttiin edellisen kuukauden 38,5 prosentista, tutkija CCDatan keräämien tietojen mukaan. Tammikuussa se oli 55,2 prosenttia. Johdannaisissa sen markkinaosuus laski 51,5 prosenttiin elokuun 53,5 prosentista ja tammikuun 62,6 prosentista.

Viime kuussa Binance keskeytti toisen nollamaksuttoman kampanjan, joka oli auttanut lisäämään kaupankäyntiä. Pörssi on myös sekaantunut Yhdysvaltain hyödykefutuurien kaupankäyntikomission (Commodity Futures Trading Commission) ja Securities and Exchange Commissionin (Securities and Exchange Commission) oikeudenkäynteihin, jotka väittivät, että alusta ei rekisteröitynyt amerikkalaisten sääntelyviranomaisten toimesta ja tarjosi laittomia arvopapereita. Binance, Changpeng Zhao, pörssin ja sen Yhdysvaltojen toimintojen perustaja ja johtaja, taistelevat syytteitä vastaan ​​oikeudessa.

Binance, joka sanoo toimivansa virtuaalisena yrityksenä, ei vastannut heti kommenttipyyntöön.

”Nollamaksuttoman kaupankäynnin edistämisen keskeyttäminen suosituille kauppapareille yhdistettynä pörssin sääntelyyn liittyvään huoleen on osaltaan vaikuttanut tähän laskuun”, sanoi CCDatan tutkimusanalyytikko Jacob Joseph. Binancen menetetty spot-kaupankäyntivolyymi meni pörsseihin, kuten HTX, Bybit ja DigiFinex, tutkija sanoi. Kilpailevat pörssit OKX, Bybit ja Bitget nostivat markkinaosuutta johdannaisissa, CCData sanoi.

Samankaltaiset artikkelit