Harmaasävy Bitcoin ETF näki ennätyksellisen päivittäisen ulosvirtauksen Bitcoinin pudotessa – Digital Transformation News

In a statement, Grayscale said the firm anticipated that shareholders would harvest gains (Image: Freepik)

Bitcoinin myynti jatkui tiistaina, ja sitä seurasi ennätykselliset ulosvirtaukset Grayscalen Bitcoin Trustista, mikä kiihdytti rahaston omaisuuserien menetyksiä sen jälkeen, kun se muuttui pörssinoteeratuksi rahastoksi tänä vuonna. Grayscalen ETF teki maanantaina 642,5 miljoonan dollarin ulosvirtauksen päivittäisen ennätyksen BitMEX Researchin tietojen mukaan, kun bitcoin putosi noin 4 prosenttia. Kryptovaluutta laski vielä 2 % tiistain puoliväliin mennessä, mikä pomppii istunnon pohjalta. Tiedot tiistain virroista ovat saatavilla keskiviikkoaamuna.

Sijoittajat ovat purkaneet omistustaan ​​Grayscale-rahastosta sen jälkeen, kun se muutettiin ETF:ksi tammikuun 10. päivänä. Samaan aikaan rahaa on virtannut yhdeksään uuteen spot bitcoin ETF:ään, jotka US Securities and Exchange Commission on hyväksynyt samana päivänä. Maanantain ulosvirtaukset harmaasävyistä ETF:stä nostivat kokonaissumman noin 12 miljardiin dollariin tammikuun 10. päivän jälkeen, vaikka bitcoinin hinnan 52 prosentin nousu on auttanut tasapainottamaan osan näistä tappioista. Rahaston varat ovat nyt 27,2 miljardia dollaria verrattuna 29 miljardiin dollariin ensimmäisen kaupankäyntipäivänä uusissa ETF:issä.

”Koska suurin ja tällä hetkellä kallein bitcoin-ETF, voitonotto ja lunastukset ovat ymmärrettäviä”, sanoi Todd Rosenbluth, markkina-analyysiyrityksen VettaFin tutkimusjohtaja. Grayscale sanoi lausunnossaan, että yritys odotti, että osakkeenomistajat keräävät voittoja, harjoittavat arbitraasia ja likvidoivat osakkeita maksaakseen takaisin velkojille, ja että tämä johtaisi ulosvirtauksiin. Grayscalen toimitusjohtaja Michael Sonnenshein kertoi CNBC:lle, että yritys leikkaa rahastonsa maksuja ”ajan myötä”. Nykyinen 1,5 %:n maksu on huomattavasti korkeampi kuin yhdeksän muun ETF-palveluntarjoajan perimät maksut. Heidän maksunsa ylittävät noin 0,25 %, vaikka väliaikaiset poikkeukset laskevat ne usein nollaan.

Useimmat muut bitcoin-rahastot kokivat vaimeaa tuloa tai vain vähän nettomuutosta varoissaan. Tuoreiden ostojen puute yhdistettynä harmaasävyjen ulosvirtauksiin teki maanantaista bitcoin-ETF-virtojen alhaisimman päivän tammikuun lopun jälkeen. ”Rahaa ei tule valumaan näihin ETF-rahastoihin päivästä toiseen”, Rosenbluth sanoi. ”On järkevää, että ihmiset ottavat voittoja vahvojen juoksujen jälkeen.”

Samankaltaiset artikkelit