Altmanin Worldcoin-rahake lähtee hurjalle matkalle OpenAI-draaman ympärillä – Digital Transformation News

Reportedly, Worldcoin is a blockchain-based system that generates digital identities

Sam Altmanin yhteisperustaman projektin Worldcoin-digitaalinen token on ollut yksi epävakaimmista krypto-asioista viime aikoina, kun hänen OpenAI-syrjäytystään ja mahdollisesta palauttamisestaan ​​liittyvä saaga muuttaa liikemaailmaa. Token alkoi liukua torstaina 2,48 dollarin huipusta digitaalisten omaisuuserien markkinoiden vetäytyessä. Laskua pahensi Altmanin potkut perjantaina. CoinGeckon tiedot osoittavat, että Worldcoin saavutti lopulta alimman tason 1,84 dollarissa muutaman tunnin kuluessa hänen poistumisestaan.

Worldcoin, joka tunnetaan myös nimellä WLD, on sittemmin noussut 18 % 24 tunnissa saavuttaakseen 2,40 dollarin tason OpenAI:n johtajien ja sijoittajien ryhmän pyrkiessä palauttamaan Altmanin toimitusjohtajaksi. Tokenin markkina-arvo on noin 280 miljoonaa dollaria, ja se on 157. sijalla kryptomarkkinoilla CoinGeckon mukaan maanantaina kello 8.51 Singaporessa. ”Se kaikki johtuu Altmanin uutisvirrasta ja huolesta hänen eroamisestaan ​​OpenAI:sta”, sanoi Richard Galvin, Digital Asset Capital Managementin perustaja. Merkki ”palautui takaisin, kun kävi selvemmäksi, ei ollut keskeistä negatiivista tapahtumaa, joka ohjasi hallituksen siirtoa”, hän sanoi.

Worldcoin on blockchain-pohjainen järjestelmä, joka käyttää pientä palloa skannaamaan ihmisten silmämunat luodakseen ainutlaatuisen digitaalisen identiteetin. Altman oli mukana perustamassa yrityksen Tools for Humanityä. Myös ns. World ID:n digitaalisen identiteetin haltijat voivat vastaanottaa Worldcoin-tokeneita. Kolikot eivät ole saatavilla Yhdysvalloissa sääntelyn selkeyden puutteen vuoksi. World ID:iden on tarkoitus vahvistaa persoonallisuutta tekoälyn mahdollistamassa tulevaisuudessa, jossa ihmisten ja koneiden erottaminen voi vaikeutua. Projekti, joka on herättänyt sekä yksityisyyttä että eettisiä huolenaiheita.

Worldcoin ei heti vastannut kommenttipyyntöön, joka koski merkin kiertokulkuja viime päivien aikana. Tekoälyteemaan linkitetty 90 kryptokolikon ryhmä on myös osoittanut epävakaa suorituskykyä, mukaan lukien 7 %:n nousu yhdistettyyn markkina-arvoon viimeisen 24 tunnin aikana noin 6,5 miljardiin dollariin, CoinGeckon luvut osoittavat.

Samankaltaiset artikkelit