Hero Realty tulee Sonipatiin suunnitellulla kehitysprojektilla

Hero Realty enters Sonipat with plotted development project

Kiinteistöalan suuri Hero Realty Pvt Ltd (HRPL) on tullut Sonipatin kiinteistömarkkinoille lippulaiva premium-kehitysbrändillään ”Hero Earth”, jolla on strateginen sidos Gurugramin Spiti Groupin kanssa. Tämä uusi sidos on toinen projekti Hero Earthin alla sen hämmästyttävän menestyksen jälkeen, jonka se sai ”Arkille” Gurugram Sector 85:ssä, jossa kaikki premium-tontit myytiin loppuun yhdessä päivässä.

Cushman & Wakefield oli kaupan neuvonantaja.

”Hero Realtyn tulo Sonipatin kiinteistömarkkinoille tulee olemaan pelin muuttaja. Yrityksen sitoutuminen huippuosaamiseen, innovaatioihin ja yhteisön kehittämiseen asetti alalle uuden mittapuun. HRPL ei ainoastaan ​​rakenna ensiluokkaisia ​​koteja, vaan luo myös kukoistavan yhteisön, joka edistää yhteenkuuluvuuden ja yhteenkuuluvuuden tunnetta”, sanoi tohtori Dharmesh Shah, Hero Realty Pvt Ltd:n toimitusjohtaja.

Tämä korkealuokkainen maa-alue sijaitsee NCR:n laitamilla rehevien vihreiden peltojen ja viehättävien maisemien ympäröimänä. Hero Earth tarjoaa laajan valikoiman tontteja sektorilla 33 Sonipat, joiden tonttien koko vaihtelee 1115 neliöjalkasta 1615 neliöjalkaan. Hankkeessa on runsaasti yhteisiä avotiloja, jotka luovat asukkaille harmonisen ympäristön. Tämä paikka valittiin huolellisesti, jotta asukkaille olisi rauhallinen ja rauhallinen ympäristö kaukana kaupungin kaaoksesta.

Spiti Groupin promoottorit Rohit Dalal ja Ashish Dalal sanoivat tilaisuudessa: ”Olemme innoissamme yhteistyöstä ikonisen brändin, kuten Hero Realtyn, kanssa. Tämä hanke tarjoaisi luokkansa parhaita tontteja Sonepatin alueen kuluttajille.

Gurugram-pohjaisella Spiti Groupilla on monipuolisia kiinnostuksen kohteita koulutuksessa, vähittäiskaupassa, maataloudessa ja kiinteistökehityksessä. Spitillä on tulevia kehitysprojekteja Sektorin 99-A Gurugramissa, Farukhnagarissa ja Pataudissa.

Hero Realty väittää, että se meni enemmän ja enemmän varmistaakseen, että projektin kaikki osat suunnitellaan ja toteutetaan huolellisesti. Rakennusmateriaaleista maisemointiin mikään yksityiskohta ei jäänyt huomiotta.

Yritys keskittyy myös yhteisöllisyyden ja yhteenkuuluvuuden tunteen luomiseen asukkaiden keskuudessa ja kehittää kauniita puistoja, lenkkipolkuja ja virkistysalueita, joissa perheet voivat kokoontua yhteen ja luoda kestäviä muistoja. Ympäristön kannalta kestävän kehityksen lähestymistavassa Hero Realty aikoo sisällyttää projektiin ympäristöystävällisiä ominaisuuksia, kuten aurinkopaneeleja, sadevedenkeräysjärjestelmiä ja energiatehokkaita laitteita.

Samankaltaiset artikkelit