Bandhan Bank nimittää Santosh Nairin johtajaksi – kulutusluotot ja asuntolainat – Pankki- ja rahoitusuutiset

Bandhan Bank, banking sector, appointment, housing finance portfolio, retail lending franchise

Bandhan Bank ilmoitti, että Santosh Nair on nimitetty pääasiakkaaksi kuluttajalaina- ja asuntolainaksi. Santosh Nair, se lisäsi, tulee vahvistamaan asuntorahoitussalkkua ja myös pankin vähittäisluoton franchising-toimintaa ja jakelua.

Ennen Bandhan Bankia Santosh Nair oli HDFC Sales Private Limitedin toimitusjohtaja. ”Santoshilla on yli kolmen vuosikymmenen kokemus, joista kaksi on HDFC:ssä ja HDFC Bankissa, ja hän tuo mukanaan todistettua asiantuntemusta erityisesti myynnin ja jakelun, tulosten ja tappioiden hallinnan ja toiminnan aloilla”, se sanoi. Aikaisemmissa rooleissaan hän johti erilaisia ​​yrityksiä, kuten asumista, luottokortteja, henkilökohtaista lainaa, autolainaa ja koulutuslainaa. Santoshilla oli myös työtehtäviä American Expressissä ja Kotak Mahindra Primuksessa.

Chandra Shekhar Ghosh, MD & CEO, Bandhan Bank, sanoi: ”Santosh on erittäin kokenut ammattilainen, jolla on asiantuntemusta asuntolaina- ja vähittäislainoista. Pankki on keskittynyt vakuudellisen kirjanpidonsa vahvistamiseen ja omaisuuskannan monipuolistamiseen, ja Santoshilla on monipuolinen ja todistettu kokemus, ja se tulee olemaan keskeinen osallistuja tälle asialistalle. Kaikkien Bandhan Bankin puolesta toivotan Santoshin tervetulleeksi.”

Pankki ilmoitti myös, että Shantanu Sengupta, vähittäispankkitoiminnan johtaja, on päättänyt etsiä mahdollisuuksia pankin ulkopuolelta. Hän pysyy pankissa vuoden 2024-25 alkuun saakka sujuvan siirtymisen varmistamiseksi.

Samankaltaiset artikkelit