Blackstonen tukema Aadhar Housing arkistoida 5 000 kr IPO-paperit Sebin kanssa – IPO-uutiset

ipo

Aadhar Housing Finance Ltd, jota tukee pääomasijoitusyhtiö Blackstone, on jättänyt alustavat asiakirjat pääomamarkkinoiden sääntelyviranomaiselle Sebille kerätäkseen 5 000 miljoonaa rupiaa listautumisannin (IPO) kautta. Listautumisanti on yhdistelmä tuoreen osakeannin arvosta. Keskiviikkona jätetyn Red Herring Prospectus (DRHP) -luonnoksen mukaan 1 000 miljoonaa rupiaa ja 4 000 miljardin Rs:n myyntitarjouskomponentti, jonka on toteuttanut promoottori BCP Topco VII Pte Ltd, joka on Blackstone Group Inc:n tytäryhtiö.

Tällä hetkellä BCP Topco omistaa 98,72 prosenttia Aadhar Housing Financesta. Yritys hyötyy Blackstonen, yhden maailman johtavista sijoituspalveluyrityksistä, resursseista, suhteista ja asiantuntemuksesta. Tuoreen numeron tuotto on 750 miljoonaa rupiaa kokousta varten. Tulevat pääomavaatimukset edelleen lainaamiseen ja osa käytetään myös yleisiin yritystarkoituksiin.

Aadhar Housing Finance tarjoaa valikoiman asuntolainoihin liittyviä lainatuotteita, mukaan lukien lainat asuinkiinteistöjen ostamiseen ja rakentamiseen; Kodinkunnostus- ja jatkolainat; ja lainat liikekiinteistöjen rakentamiseen ja hankintaan. Vähittäiskauppaan keskittynyt asuntorahoitusyhtiö on pienituloisten asuntojen segmentissä palveleen taloudellisesti heikompia ja pieni- ja keskituloisia asiakkaita.

Sillä on 471 konttorin verkosto, mukaan lukien 91 myyntikonttoria 30. syyskuuta 2023. Aiemmin Aadhar Housing jätti Sebille paperiluonnokset tammikuussa 2021 kerätäkseen 7 300 miljoonaa rupiaa ensimmäisellä osakemyynnillä. Se oli saanut sääntelyviranomaisen nyökkäyksen julkistaa liikkeeseenlaskua toukokuussa 2022, mutta se ei kuitenkaan edennyt lanseerauksessa.ICICI Securities Ltd, Citigroup Global Markets India Private Ltd, Kotak Mahindra Capital Company Ltd, Nomura Financial Advisory and Securities (Intia) ) Pvt Ltd ja SBI Capital Markets Ltd ovat asiaa käsitteleviä johtajia.

Samankaltaiset artikkelit