Paytm Crisis: Ei irtisanomisia, ED-tutkimus, sanoo Vijay Shekhar Sharma; buzz kasvaa noin lompakko biz alennus – 5 pistettä

Patym Crises News Today: Shares of Paytm's parent company One97 Communications continue to be in deep red on D-street

One97 Communications, Paytmin emoyhtiö, on torjunut viimeisimmät tiedotusvälineiden raportit, jotka väittivät, että Enforcement Directorate tutkii organisaatiota. Tämä tapahtuu keskellä spekulaatioita Paytmin kohtalosta helmikuun 29. päivän määräajan jälkeen.

Paytm-pomo Vijay Shekhar Sharma on kuitenkin väittänyt, että yritys pyrkii ratkaisemaan kriisin RBI:n kiellon jälkeen. Kun meteli kasvaa Paytm-maksutoimintojen tulevaisuuden ympärillä, tässä on viisi parasta päivitystä, jotka sinun tulee tietää:

  1. Sunnuntain viranomaisilmoituksessa One97 Communications sanoi, että ”Enforcement Directorate ei tutki yhtiötä tai sen perustajaa ja toimitusjohtajaa muun muassa rahanpesusta.” Yhtiö korosti jatkuvaa yhteistyötään viranomaisten kanssa ja totesi, että se on tehnyt johdonmukaista yhteistyötä aina, kun sen alustoilla olevia kauppiaita tai käyttäjiä on tutkittu.
  2. Virtuaalisen kaupungintalon aikana lauantaina Paytmin perustaja ja toimitusjohtaja Vijay Shekhar Sharma sanoi, että lomautuksia ei tule. Hän vakuutti työntekijöilleen työturvallisuuden tunnin kestäneen puhelun aikana. Moraalia kohottavassa puhelussaan Sharma puhui työntekijöilleen ensimmäistä kertaa suoraan RBI:n tammikuun 31. päivän päätöksen jälkeen.
  3. Samalla kun Paytm yrittää palontorjuntaa selviytyäkseen nykyisestä kriisistä, sen lompakkoliiketoiminnan myynti kasvaa. Hindu Business Line -yhtiön raportin mukaan Jio Financial Services ja HDFC Bank ovat lompakkoliiketoiminnan parhaita haastajia.
  4. CNBC-TV18:n raportin mukaan keskuspankki havaitsi, että noin 31 miljardia 35 miljoonasta Paytm-lompakosta ei ollut toiminnassa. Kuten CNBC-TV18-raportissa kuvattiin, tutkinta paljasti tapauksia, joissa yksi PAN-kortti oli liitetty useisiin satoihin tileihin. Lisäksi KYC:n rahanpesun vastaisia ​​sääntöjä rikottiin räikeästi.
  5. Digitaalisten maksujen jättiläisen osakkeet putosivat 10 prosenttia lähes kaikkien aikojen alimmilleen maanantaina jatkaen laskuaan, joka alkoi viime viikolla sen pankkiosaston säännösten tukahduttamisen vuoksi. Paytm on laskenut noin 2,5 miljardia dollaria eli noin 43 prosenttia sen markkina-arvosta sen jälkeen, kun Reserve Bank of India (RBI) antoi keskiviikkona ohjeen, joka käski Paytm Payments Bankia lopettamaan uusien talletusten vastaanottamisen tileilleen tai suosittuihin lompakoihin maaliskuusta alkaen.

Samankaltaiset artikkelit