HDFC Bank Senior Citizen Care FD: Pankki tarjoaa 75 peruspistettä ylimääräistä normaalikorkoon verrattuna – Sijoita ennen tätä päivämäärää

7th Pay Commission Update: Good News for Central Govt Employees! 6 Allowances Revised

HDFC Bank Senior Citizen Care FD: Eläkeläiset voivat sijoittaa HDFC Bankin erityiseen kiinteään talletusjärjestelmään Senior Citizen Care FD 15.4.2024 asti.

Tarjous on voimassa sekä neljännesvuosittain että kuukausittain maksettaville kiinteiden talletusten korkoille, joiden määrä on alle 5 miljoonaa ja hallinta-aika on 5 vuotta ja 1 päivä tai enemmän. Kuukausimaksu maksetaan alennettuun korkoon verrattuna normaalihintaan.

Eläkeläiset voivat sijoittaa tähän erityiseen kiinteään talletusjärjestelmään enintään 120 kuukauden ajan.

Senior Citizen Care FD tarjoaa 0,25 prosentin lisäpalkkion 0,5 prosentin palkkion lisäksi 0,5 prosentin normaalista FD-maksusta.

Edellä mainitun 0,75 %:n lisäkoron etu on voimassa erikoistarjouksessa huhtikuuhun 2024 asti, pankin verkkosivujen mukaan. Tämä järjestelmä on tarkoitettu niille tallettajille, jotka haluavat tallettaa alle 5 miljoonan Rs.

Tässä Senior Citizen Care FD:ssä pankki sallii vähintään 5 000 rupiaa ja enintään 5 miljardia rupiaa.

Koska tämä järjestelmä on tarkoitettu vain eläkeläisille, 60 vuotta täyttäneet henkilöt voivat hakea tätä erityistä FD-suunnitelmaa.

Jos sinulla on jo FD, jonka uusimispäivä osuu tarjousjaksoon, voit hyödyntää yllä olevia erikoishintoja. Tämä tarjous koskee uusia FD-sopimuksia sekä eläkeläisten uusintoja tänä aikana. Sitä ei kuitenkaan sovelleta ulkomaisten talletuksiin.

Jos asiakas päättää tämän erityisen kiinteän talletuksen ennenaikaisen sulkemisen (mukaan lukien sweep in / osittainen sulkeminen), korko laskee. Jos sulkeminen tapahtuu ennenaikaisesti 5 vuoden aikana tai sitä ennen, korko on 1 % alempi kuin talletuspäivän korko sille ajalle, jonka talletus oli pankissa.

Mikäli kiinteä talletus suljetaan ennenaikaisesti 5 vuoden jälkeen, korko on 1,25 % alempi kuin talletuspäivän korko sille ajalle, jonka talletus oli pankissa.

Yllä olevan lisäkoron etu koskee vain kiinteää talletusta, ei eläkeläisten toistuvia talletuksia.

Muut Senior Citizen Care FD:tä koskevat ehdot ovat samat kuin normaaleissa kiinteässä talletuksissa.

Samankaltaiset artikkelit