SBI ja Samvardhana Motherson ovat edelleen HDFC Securitiesin parhaita valintoja: Tässä ovat tärkeimmät tasot Niftyssä – CaFE Invest News

Top stocks to buy this week, Top stocks to buy today

Kirjailija: Nagaraj Shetti

Osoitettuaan kestävää nousua päivänsisäisestä pohjasta tiistaina, Nifty siirtyi keskiviikkona konsolidaatioliikkeeseen 22 000 tason rajalla ja päätti päivän tasaisesti. Nifty avasi tänään 116 pisteen erolla ja liukastui heikoksi korkeuksista pian avauksen jälkeen.

Pientä toipumista nähtiin etäisyyden liikkeen keskellä keskiosassa, mutta ylösalaisin palautuminen elpyi loppua kohti. Avautuva ylösalaisin aukko on täytetty kokonaan.

Päiväkaavioon muodostui pieni negatiivinen kynttilä pienemmällä varjolla. Teknisesti tämä toimenpide osoittaa epävakaa liikettä ja markkinat odottavat RBI:n vuosineljänneksen puolivälin politiikan tuloksen osoittavan suuntaa.

Nifty on iskenyt aiemman ratkaisevan avautumisen esteeseen 21970:n tasolla viimeisissä istunnoissa, mutta ratkaiseva nouseva murtuminen tämän kuiluvastuksen yläpuolella on toistaiseksi puuttunut.

Niftyn lyhyen aikavälin trendi on edelleen positiivinen. Kaikki silmät RBI-politiikan tulokseen, jonka odotetaan ilmestyvän huomenna noin klo 10. Lyhyellä aikavälillä on suurempi mahdollisuus 21950-22000 markan nousuun. Välitön tuki on 21750.

Parhaat osakevalinnat:

Osta State Bank of India – (CMP Rs 677,50)

Sen jälkeen, kun PSU-pankki-SBIN-pankki on osoittanut laskun korjauksen tammikuun 24. välisenä aikana, se on kokenut jyrkän nousun viimeisen parin viikon aikana ja sen kauppa käy tällä hetkellä korkeammalla. Osakekurssi on noussut ratkaisevan esteen yläpuolelle 655 rupiassa ja käy korkeammalla. Pitkän aikavälin kaavio pysyy positiivisena, ja viikoittaisessa aikavälikaaviossa havaittiin korkeammat ylä- ja alaosat. Volyymi on alkanut nousta osakekurssin nousun aikana ja viikoittainen 14 jakson suhteellinen voimaindeksi osoittaa positiivista viitettä.

Ostaminen voidaan aloittaa SBIN:ssä CMP:ssä (677,50 Rs), lisää laskuja 655 Rs:iin, odota 730 Rs:n nousutavoitetta seuraavan 3–5 viikon aikana. Tee 635 Rs:n stoploss.

Osta Samvardhana Motherson International Ltd – (CMP Rs 122,25)

Osakekurssit ovat olleet nousussa muutaman viime kuukauden aikana, kun havaitsemme korkeampia huippuja ja matalampia laskuja viime viikkoina. Osakekurssi on äskettäin nähnyt alaspäin suuntautuvan välitrendilinjan nousevan 110 rupiaan tasolle ja sulkeutunut korkeammalla. Vaikka osakekurssi asettui huipulle, ei silti ole merkkejä käänteismallin rakentamisesta korkeammalla tasolla. Viikoittainen 14-jakson suhteellinen voimaindeksi on noin 70, mikä osoittaa osakekurssin vahvaa nousumomenttia.

Voit ostaa MOTHERSONin CMP:ltä (122,25 Rs), lisätä laskuja 118 rupiaan ja odottaa 134 rupiaa seuraavan 3–5 viikon aikana. Tee 114 Rs:n stoploss.

Samankaltaiset artikkelit