Vodafone Idea nousee ennen hallituksen kokousta harkitsemaan varojen keräämistä; Lue lisää – Markkinauutiset

Vodafone Idea

Vodafone Idean osakkeet nousivat kansallisessa pörssissä 8,3 prosenttia 17,65 rupiaan sen jälkeen, kun yhtiön hallitus kokoontuu harkitsemaan varojen keräämistä. Yhtiö ilmoitti pörssihakemuksessa, että Vodafonen hallitus kokoontuu 27. helmikuuta pohtimaan ja arvioimaan ehdotuksia varojen keräämiseksi yhdessä tai useammassa erässä.

Yhtiö tarkastelee oikeuksien liikkeeseenlaskua, FPO:ta, etuoikeutettua jakoa, QIP:tä ja muita vaihtoehtoja varojen keräämiseksi.

Yhtiö voi kerätä varoja ”…laskemalla liikkeeseen osakkeita tai laskemalla liikkeeseen instrumentteja tai arvopapereita, mukaan lukien osakkeiksi vaihdettavat arvopaperit, maailmanlaajuiset talletustodistukset, amerikkalaiset talletustodistukset tai joukkovelkakirjat, mukaan lukien valuuttamääräiset vaihtovelkakirjat, vaihtovelkakirjalainat, vaihtovelkakirjalainat, warrantit ja/tai ei-vaihtovelkakirjat, mukaan lukien ei-vaihtovelkakirjalainat ja warrantit, jotka voivat olla tai olla listaamattomia”, yhtiö sanoi hakemuksessa.

Yhtiön osake leijui lähellä ylärajaansa 17,90 Rs 23. helmikuuta. Yritys saavutti 52 viikon huippunsa 18,40 Rs 1. tammikuuta.

Viiden viime päivän aikana yhtiön osake on noussut lähes 10 % ja viimeisen kuuden kuukauden aikana lähes 2,3 kertaa. Osake on noussut lähes 165 prosenttia viimeisen vuoden aikana. Se on kuitenkin poistanut 1,7 prosenttia sijoittajista viimeisen viiden vuoden aikana.

Vertailemaan vertailuindeksiä saman ajanjakson aikana. 50-osakkeen indeksi Nifty 50 on noussut 0,8 % viimeisen viiden päivän aikana ja lähes 15 % viimeisen kuuden kuukauden aikana. Pitkällä aikavälillä indeksi on noussut yli 27 % viimeisen vuoden aikana ja lähes 105 % viimeisen viiden vuoden aikana.

Samankaltaiset artikkelit