Katsottavat osakkeet: Adani Enterprises, SBI, Eide, Hero MotoCorp, Texamco Rail, BHEL – Market News

Share price today, stock in news

GIFT Nifty ilmoitti, että Intian osakeindeksit BSE Sensex ja NSE Nifty 50 voivat avautua positiivisesti perjantaina. Tässä on katsaus kaupankäynnin tärkeimpiin osakkeisiin.

Osakkeet painopisteessä: GIFT Nifty nousi 83 pistettä eli 0,14 % 21 423:een, mikä viittaa positiiviseen avaukseen kotimaisissa indekseissä NSE Nifty 50 ja BSE Sensex perjantaina. Aiemmin torstaina NSE Nifty 50 hyppäsi 256,35 pistettä eli 1,23 % ja asettui 21 182,70:een, kun taas BSE Sensex nousi 926,60 pistettä eli 1,34 % 70 514,20 pisteeseen.

”Indeksi on irtautunut konsolidoinnista, mikä johtuu pitkien positioiden lisääntymisestä osallistujien välisiin lyhyisiin kauppoihin verrattuna. Tunnelma pysyy vakaana, kun indeksi säilyttää asemansa mukavasti tärkeiden liukuvien keskiarvojen yläpuolella. Tuki sijaitsee 21 000:ssa, missä Put-kirjoittajilla on merkittävä asema. Tulevaisuudessa indeksillä on potentiaalia edetä kohti 21 400:aa ja sen yli korkeammalla puolella.”, sanoi Rupak De, LKP Securitiesin vanhempi tekninen analyytikko.

Osakkeet katsottavaksi 15.12.2023

Adani Yritykset:

Israelilainen puolustuselektroniikkayhtiö Elbit Systems Ltd. on hankkinut merkittävän 44 %:n osuuden Adani Defense Systems and Technologies Ltd:n yksiköstä. Yhteistyön tavoitteena on kehittää ja valmistaa erilaisia ​​autonomisia ilmateknologioita ja erityisesti puolustussovelluksiin suunniteltuja järjestelmiä.

Hero MotoCorp:

Hero MotoCorp, tunnettu kaksipyöräisten ajoneuvojen valmistaja, on nimittänyt Vivek Anandin talousjohtajakseen. Lisäksi yhtiö on hyväksynyt 3 prosentin lisäosuuden hankinnan Ather Energystä 140 miljoonalla rupialla.

Genus Power Infra:

Genus Power Infran yksikkö on saanut 1 026 miljoonan ruplan aiesopimuksen edistyneiden mittausinfrastruktuurin palveluntarjoajien nimittämisestä. Sopimus sisältää miljoonan älykkään prepaid-mittarin toimituksen, asennuksen ja käyttöönoton.

Intian valtionpankki:

State Bank of India aikoo ostaa 6,35 prosentin osuuden Canpac Trendsistä 1 349 Rs:lla kappaleelta, joka sisältää 3,7 miljoonaa osaketta.

Texmaco Rail Engineering:

Texmaco Rail Engineering on saanut rautatieministeriöltä 1 374,41 miljoonan rupian arvoisen tilauksen 3 400 BOXNS-vaunun valmistukseen ja toimittamiseen.

Bharat Heavy Electricals:

Bharat Heavy Electricals on allekirjoittanut yhteisymmärryspöytäkirjan (MoU) Central Manufacturing Technology Instituten kanssa. Yhteistyö keskittyy vedyn arvoketjun kehittämiseen ja IIOT (Industrial Internet of Things) -ratkaisuihin koneiden ja valmistusprosessien ennakoivaan ylläpitoon.

Jupiter-vaunut:

Jupiter Wagons on saanut merkittävän 1 617 miljoonan rupian arvoisen tilauksen rautatieministeriöltä 4 000 BOXNS-vaunun valmistukseen ja toimittamiseen.

Infibeam Avenues:

Infibeam Avenues on tullut pääomamarkkinoille ja digitaalisten lainausohjelmistojen markkinoille ostamalla 49 %:n osuuden Pirimid Fintechistä 25 miljoonalla rupialla.

Jammu ja Kashmir Bank:

Jammu and Kashmir Bank on hyväksynyt määrätyn instituutiosijoituksensa (QIP) sulkemisen kerättyään 750 miljoonaa rupiaa emissiohintaan 107,60 rupiaa osakkeelta. Tämä tarkoittaa 4,49 prosentin alennusta 112,66 rupiaan osakkeelta.

Exide Industries:

Exide Industries on investoinut 100 miljoonaa rupiaa Exide Energy Solutions -yksikköönsä, jolloin kokonaisinvestointi yksikköön on 1 780 miljoonaa rupiaa. Tällä strategisella siirrolla pyritään vahvistamaan yhtiön asemaa energiaratkaisujen toimialalla.

Samankaltaiset artikkelit