HealthTech Arva Health lanseeraa kotona tehtävän hedelmällisyystestin naisille, joilla on PCOS, kilpirauhasen vajaatoiminta – Diagnostisia uutisia

PCOS, Thyroid disorders, women's health, Arva Health, healthcare news, diagnostics news,

Naisten terveydenhuoltoon datapohjaisten oivallusten avulla keskittyvä startup Arva Health on tuonut markkinoille naisten kotihedelmällisyystestit. Lehdistötiedotteen mukaan testi auttaa naisia ​​seuraamaan ja seuraamaan hormonejaan, mikä antaa heille mahdollisuuden tehdä tietoisia valintoja lisääntymisterveydestään.

Testi mittaa jopa 12 hormonitasoa, jotka vaikuttavat hedelmällisyyteen, kaikki mukavasti kotona ja edulliseen hintaan verrattuna perinteisiin hedelmättömyysklinikoihin, se väitti.

Hedelmällisyystesti on kehitetty yhteistyössä parhaiden hedelmällisyysasiantuntijoiden kanssa, ja se on räätälöity erityisesti PCOS- ja kilpirauhasenongelmista kärsiville intialaisille naisille.

”Naisten terveys Intiassa on jäänyt huomiotta liian pitkään. Olemme niin inspiroituneita naisista, joita palvelemme, kun annamme heille vallan valita hedelmällisyyden kohtalonsa. Arva Healthilla uskomme, että jokainen nainen ansaitsee tuntea kehonsa, ja olemme sitoutuneet antamaan naisille mahdollisuuden tehdä tietoisia päätöksiä lisääntymistulevaisuudessaan. Arva-hedelmällisyystestimme on tehokas lähtökohta, joka auttaa naisia ​​havaitsemaan hedelmällisyyteen liittyvät ongelmat ajoissa ja hallitsemaan hedelmällisyyttään, halusivatpa he lapsia tänään tai jonakin päivänä”, sanoi Nidhi Panchmal, Arva Healthin perustaja.

Tilastokeskuksen raportin mukaan yhä useammat työssäkäyvät naiset päättävät hankkia lapsia myöhemmällä iällä, usein 30-vuotiaana, koska heidän on tasapainotettava perhettä työnsä kanssa, ja heillä on korkeampi elintaso. ja lasten kasvatuskustannusten nousu.

Yli 95 % naisista tuntee stressiä ja ahdistusta raskaaksi tulemisesta vanhetessaan. Arva Health auttaa naisia ​​ymmärtämään lisääntymisterveyttä ja ottamaan siitä vastuun. Ne antavat naisille tärkeää tietoa hedelmällisyydestä ja auttavat heitä tekemään päätöksiä, jotka ovat oikeita heidän keholleen ja tulevaisuudelleen.

Alkuvuodesta 2023 perustettu bengalurulainen yritys ymmärtää yksityisyyden tärkeyden ja on tehnyt yhteistyötä luotettujen laboratorioiden kanssa veren ja näytteiden keräämiseksi kotona. Startup jakaa yksityiskohtaisen hedelmällisyysraportin 48 tunnin sisällä.

”Tavoitteenamme on olla lisääntymisterveyden concierge, joka auttaa käyttäjiä hallitsemaan terveysmatkaansa suosittelemalla turvallisia, tarkastettuja lääkäreitä, helpottamalla ajanvarausta ja yhdistämällä käyttäjät samalla tavalla kulkeviin henkilöiden yhteisöön. Monet uskovat, että naiset voivat tulla raskaaksi heti hatun päästä, mutta totuus on, että useimmat naiset jäävät hämärään hedelmällisyydestään, kunnes he kohtaavat haasteita tai harkitsevat IVF-klinikaa. Ratkaisumme ei ole vain diagnostiikkatyökalu, vaan kokonaisvaltainen matka itsensä ymmärtämiseen. Digitaalisen alustamme kautta naiset eivät vain saavuta tuloksia; he saavat oivalluksia, jotka on räätälöity heidän ainutlaatuiseen historiaansa”, Dipalie Bajaj, Arva Healthin perustaja ja toimitusjohtaja, sanoi.

”Arva Healthin naisten kotihedelmällisyystesti tarjoaa naisille ennennäkemättömän mahdollisuuden ymmärtää lisääntymishormoninsa selkeällä ja suoraviivaisella kielellä. Se sisältää usein huomiotta jääneet testit, kuten AMH ja Ovarian Reserve, ja raportit tarjoavat yksilöllisiin tietoihin perustuvia henkilökohtaisia ​​näkemyksiä, jotka auttavat naisia ​​ymmärtämään, kuinka heidän elämäntapavalinnansa vaikuttavat hedelmällisyyteen”, yhtiö sanoi lausunnossaan.

Arva Health tarjoaa näkemyksiä biologisesta kellosta ja siitä, miten olosuhteet, kuten PCOS, voivat vaikuttaa hedelmällisyyteen, tunnistaa varhaiset punaiset liput ja mahdolliset ongelmat ennakoivissa toimissa, se lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit