Breaking News 2. lokakuuta: Tuloveroministeriön portaaliin on jätetty yli 30 000 000 tarkastusraporttia

breaking news, breaking news today, breaking news LIVE, breaking news on October 2

Esittelyssä FE:n Breaking News tänään. Pidämme sinut ajan tasalla kaikista tärkeimmistä uutisista, näkymistä ja paljon muuta koko päivän ajan.

Myanmarissa on 4,2 magnitudin maanjäristys

Maanjäristys, jonka voimakkuus oli 4,2 Richterin asteikolla, ravisteli Myanmaria maanantaina, kertoi National Center for Seismology (NCS). Maanjäristys tapahtui maanantaina kello 19.59. NCS:n mukaan maanjäristyksen syvyys oli 120 kilometriä.

Tuloveroviraston portaaliin on jätetty yli 30 miljoonaa tarkastusraporttia

Tuloveroviraston sähköiseen arkistointiportaaliin jätettiin syyskuun 30. päivään mennessä yli 30 000 000 tarkastusraporttia (TAR), veroviranomainen kertoi maanantaina. Tuloveroosasto arvosti tiedotteen kautta veronmaksajia ja veroalan ammattilaisia ​​siitä, että ne tekivät säännökset ajoissa. Niiden, joiden oli määrä tarkastaa kirjanpitonsa, oli toimitettava verotarkastuskertomus kyseisen verotusvuoden 30. syyskuuta tai ennen sitä.

5,2 magnitudin maanjäristys iski Meghalayan North Garo Hillsille

National Center for Seismology mukaan maanjäristys, jonka voimakkuus oli 5,2, iski Meghalayan North Garo Hillsin alueelle maanantai-iltana. Järistykset tuntuivat noin kello 18.15 ja järistyksen syvyys oli 10 kilometriä.

Voimakkaat sateet Länsi-Bengalissa todennäköisesti 5. lokakuuta asti

Matalan paineen alue Jharkhandin ja Chhattisgarhin yllä aiheuttaa todennäköisesti rankkasateita useilla Länsi-Bengalin alueilla lokakuun 5. päivään asti, IMD sanoi maanantaina. Heikkoa tai kohtalaista sadetta ja ukkosta on erittäin todennäköistä useimmissa paikoissa osavaltion yläpuolella, se sanoi.

DGCA sanoo, että helikopteri tekee varolaskeutumisen Kedarnathissa, kaikki matkustajat turvassa

Trans Bharat Aviationille kuuluva helikopteri teki varovaisunnan Kedarnath Dhamissa (Uttarakhand) huonon sään vuoksi. Kaikki matkustajat ovat turvassa: DGCA (Directorate General of Civil Aviation)

DGCA ehdottaa lentäjien ja miehistön käytön kieltämistä

Intian siviili-ilmailun sääntelyviranomainen on ehdottanut luonnosta, joka voi velvoittaa lentäjät ja miehistön jäsenet pidättymään hajuvesien käytöstä alkometrin testin aikana. Siviili-ilmailun pääosasto (DGCA) on tehnyt luonnoksen, koska hajusteilla on yleensä korkea alkoholipitoisuus ja ne voivat vaikuttaa alkometrin testiin.

Ulkomaalainen pidätettiin Mumbain lentokentällä kultaa arvoltaan yli 1,6 miljardia rupiaa

Ilmatiedusteluyksikkö (AIU) otti ulkomaalaisen Sahara Mohammed Omarin kiinni Mumbain Chhatrapati Shivaji Maharajin kansainvälisellä lentokentällä sunnuntaina noin 3,4 kilon kultaa salakuljetuksesta, kertoivat tulliviranomaiset.

Center jatkaa Amit Agrawalin toimikautta UIDAI:n toimitusjohtajana vuodella

Keskushallinto on jatkanut IAS:n vanhemman virkailijan Amit Agrawalin toimikautta Intian Unique Identification Authorityn (UIDAI) toimitusjohtajana vuodella.

Biharin hallitus julkaisee kastitutkimustiedot

Biharin hallitus julkaisi maanantaina kastitutkimustiedot, joiden luvut vaikuttavat ensi vuoden Lok Sabhan kyselyihin, ja osoittavat, että muut takapajuiset kastit (OBC) ja Extremely Backward Class (EBC) muodostavat yhdessä 63 prosenttia osavaltion väestöstä. Biharissa tehdyn kastipohjaisen tutkimuksen raportti julkistettiin lehdistötilaisuudessa osavaltion pääkaupungissa. (ANI) (LUE LISÄÄ)

Mahatma Gandhin patsas paljastettiin J&K:n siviilisihteeristössä

Luutnantti kuvernööri Manoj Sinha paljasti Mahatma Gandhin patsaan ja ”Charkha”-installaation kunnianosoituksena Kansakunnan Isälle hänen syntymäpäivänään siviilisihteeristössä.

TMC järjestää mielenosoituksen Rajghatissa

TMC järjestää protestin keskushallintoa vastaan, joka etsii varoja MGNREGA:lle ja muille järjestelmille Rajghatissa Delhissä.

Keltainen hälytys Keralassa, rankkasade jatkuu

Voimakkaat sateet jatkuivat useissa Keralan osissa ja vaikuttivat normaaliin elämään maanantaina.
Intian meteorologinen laitos (IMD) on antanut keltaisen hälytyksen kolmelle alueelle – Pathanamthitta, Alappuzha ja Ernakulam, mikä ennustaa rankkasadetta 6–11 cm. IMD on ennustanut sateita lokakuun 5. päivään.

Salama tappoi 8 ihmistä Jharkhandissa

Viimeisen 24 tunnin aikana rankkasateet ja salamaniskut Jharkhandissa ovat vaatineet ainakin kahdeksan ihmisen hengen, joista yksi oli Ranchissa, maanantain virallisen lausunnon mukaan. Lauantai-illan jälkeen Jharkhandissa on esiintynyt ajoittain kovia sateita, jotka ovat vaurioittaneet lukuisia rumpuja, tukkineet teitä ja jopa vaatineet useita ihmishenkiä joillakin osavaltion alueilla.

Ranska kunnioittaa Mahatma Gandhia Gandhi Jayantissa

Ranskan Intian-suurlähetystö kunnioitti maanantaina Mahatma Gandhia, kansakunnan isää, ja totesi, että Ranska omaksui hänen kannattamansa väkivallattomuuden, rauhan ja suvaitsevaisuuden periaatteet. Ranskan Intian-suurlähettiläs lähetti viestin X:ssä: ”suurlähettiläsehdokas Thierry Mathou ja kaikki suurlähetystön jäsenet osoittavat kunnioitusta Mahatmalle ja rauhan, suvaitsevaisuuden ja väkivallattomuuden arvoille, joita hän lujasti puolustaa.”

Yli 100 delfiiniä on kuollut Amazonissa

Yli 100 delfiiniä on löydetty kuolleena Brasilian Amazonista viimeisen seitsemän päivän aikana historiallisen kuivuuden ja kohonneen veden lämpötilan vuoksi, CNN raportoi 102 Fahrenheit-astetta.

Mielenosoitus Bangladeshissa

Sunnuntaina Bangladeshin kansallinen Ulema Mashaikh Parishad (NUMP) suunnitteli protestikokouksen Baitul Mukarramin kansallismoskeijan pohjoisportille. Sachetan Nagrik Samaj järjesti samalla mielenosoituksen Narayanganjissa. Noin 300 mielenosoittajaa korosti uigyr-muslimien ahdinkoa julisteilla ja kylteillä.

PM Modi käynnistää MP:ssä megaprojekteja

Pääministeri Narendra Modi matkustaa maanantaina Gwalioriin Madhya Pradeshin osavaltiossa käynnistääkseen virallisesti ja laskeakseen kulmakiven useille hankkeille, joiden arvo on yhteensä yli 19 260 miljardia rupiaa. (LUE LISÄÄ)

JK:n erityinen apurahajärjestelmä 2023

Intian armeija aloitti sunnuntaina Jammun ja Kashmirin erityisapurahajärjestelmän 2023 osana Operaatio Sadbhavanaa tavoitteenaan tarjota koulutusmahdollisuuksia vähäosaisille mutta omistautuneille opiskelijoille.
Intian armeija ilmoitti tunnistaneensa 146 opiskelijaa laakson eri alueilta ja sponsoroivansa näiden opiskelijoiden koulutusta 1,2 lakhilla kukin (ANI).

Kirkko romahti Meksikossa, 30 kuoli

Pohjois-Meksikossa sijaitsevan kirkon katto romahti messun aikana, Tamaulipasin osavaltion poliisin mukaan noin 30 ihmistä jäi kiinni ja kuoli. Meksikon piispaneuvosto on julkaissut lausunnon, jossa kehotetaan rukoilemaan kaikkien kärsineiden henkien puolesta, ”yhdymme rukoukseen traagisten ihmishenkien menetyksien ja loukkaantuneiden johdosta”. (LUE LISÄÄ)

Samankaltaiset artikkelit