Bajaj Finserv AMC lanseeraa Balanced Advantage Fund -rahaston – Tarkista tiedot

Bajaj Finserv AMC launches Balanced Advantage Fund – Check details

Bajaj Finserv Asset Management on julkistanut Bajaj Finserv Balanced Advantage Fundin (BAF) – avoimen dynaamisen omaisuusallokaatiorahaston, joka sopii sijoittajille, jotka haluavat sijoittaa osakkeisiin ja osakesidonnaisiin instrumentteihin, mukaan lukien johdannaiset ja korkoinstrumentit.

Uusi rahastotarjous (NFO) avataan alustavaan merkintään 24. marraskuuta ja sulkeutuu 8. joulukuuta 2023. Hakemuksen vähimmäismäärä on 500 Rs (plus Re 1:n kerrannaiset) ja lisähakemuksen vähimmäismäärä on 100 Rs (plus Re:n kerrannaiset). 1).

Yhtiön mukaan Bajaj Finserv BAF käyttää ainutlaatuista sijoitusmallia, jossa yhdistyvät käyttäytymistieteellinen lähestymistapa ja taloudellinen oivallus. Käyttämällä tätä varojen allokointitekniikkaa sijoittajat voivat etsiä hyötyä navigoidakseen markkinoiden epävakaudesta ja optimoidakseen tuottoa. Sen sijaan, että käyttäisivät vain kvantitatiivisia malleja allokoinnin päättämisessä, Bajaj Finserv AMC -sijoitustiimi analysoi myös käyttäytymisnäkökohtia, mikä voi auttaa sijoittajia ansaitsemaan parempaa tuottoa pitkällä aikavälillä.

Perinteisesti lähestymistapa on noudattaa perustekijöitä, aikaisempaa tuottoa ja määrällisiä malleja varojen allokaatiostrategian päättämiseksi. Bajaj Finserv AMC:n sijoitustiimi uskoo kuitenkin myös käyttäytymistieteellisten mallien käyttöön päättäessään varojen allokoinnista ja sijoitusten ajoituksesta.

Bajaj Finserv AMC BAF -malli arvioi käyvän markkina-arvon tulevan osakekohtaisen tuloksen, kasvuodotusten ja korkojen perusteella, mikä ohjaa sijoitusstrategiaa. Rahaston käyttäytymisindikaattori auttaa navigoimaan markkinoiden volatiliteetissa ja optimoimaan tuotot hienosäätämällä merkintä- ja irtautumiskohtia. Se ohjaa myös osakeallokaatiota lisäämällä sitä, kun markkinat ovat aliarvostettuja, ja vähentäen sitä, kun ne ovat yliarvostettuja.

Puhuessaan tuotteen lanseerauksesta, Bajaj Finserv Asset Managementin toimitusjohtaja Ganesh Mohan sanoi: ”Koska olemme uusi tulokas, meillä on mahdollisuus tarkastella asioita uudelleen. BAF on jälleen yksi esimerkki tästä lähestymistavasta. Täällä sekä käyttäytymistieteet että taloustiede ovat ”tasapainossa”, mikä auttaa meitä tekemään sijoituspäätöksiämme. Ainutlaatuinen sijoitusfilosofiamme (INQUBE) pyrkii yhdistämään informatiivisen, kvantitatiivisen ja käyttäytymisen reunan alfan luomiseksi. Vaikka tämä muodostaa pohjan lähes kaikille tuotteillemme, Balanced Advantage Fund -rahastossamme voimme todella nähdä käyttäytymistyökalujemme selvemmän vaikutuksen. Olen varma, että alalla puhutaan lähitulevaisuudessa paljon enemmän käyttäytymistieteisiin perustuvista ideoista ja tuotteista.

Nimesh Chandan, Bajaj Finserv Asset Managementin tietohallintojohtaja, sanoi: ”Joukko ei ole aina väärässä. Tämän seurauksena myyminen aina osakemarkkinoiden noustessa ja ostaminen aina markkinoiden laskeessa ei välttämättä ole paras tapa allokoida omaisuus. On tärkeää tunnistaa, missä joukko on ylireagoinut ahneudessa tai pelossa, ja hyödyntää tätä vastausta. Olemme suunnitelleet varojen allokointistrategian, joka perustuu markkinoiden perus- ja käyttäytymissyklien tutkimukseen. Fundamentaaliset analyysityökalut antavat meille arvion markkinoiden käyvästä arvosta, kun taas käyttäytymisanalyysitekniikat antavat meille mahdollisuuden muuttaa markkinoiden harhaa nousevan ja laskevan välillä. Kun nämä viitteet yhdistetään, ne osoittavat, ovatko markkinat yli- tai alireagoineet jollain tavalla.”

Rahastoa hallinnoivat yhdessä Nimesh Chandan ja Sorbh Gupta osakepuolella ja Siddharth Chaudhary velkapuolella.

Samankaltaiset artikkelit