Äitienpäivä 2024: 5 vinkkiä uusille äideille taloudellisen vakauden saavuttamiseksi

Mother's Day 2024: 5 tips for new moms to achieve financial stability

Hyvää äitienpäivää kaikille upeille äideille! Äitiys on ihana tunne kaikille naisille. Se on käännekohta heidän elämässään. Pienen ilon ja juhlan ohella äitiys tuo mukanaan paljon velvollisuuksia, muun muassa taloudellisen puolen sekä itsesi että lapsesi elättämisen.

Meidän kaltaisessa yhteiskunnassa useimmat naiset vielä nykyäänkin, perhettä hoitaessaan ja hoitaessaan, jättävät huomiotta sekä itsensä että lastensa taloudellisen suunnittelun. Mutta äidillä on tärkeä rooli pitkän aikavälin taloudellisten tavoitteiden asettamisessa. Hän osaa asettaa tavoitteita lapsensa koulutukseen, terveydenhuoltoon ja muihin välttämättömiin tarpeisiin. Hän voi toimia suunnannäyttäjänä sellaisten päätösten tekemisessä, jotka ovat linjassa selkeän taloudellisen vision kanssa.

Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, kuinka nykyaikaisten perheiden kehittyvän dynamiikan keskellä uudet äidit voivat olla keskeisessä roolissa paitsi päivittäisten kulujen hallinnassa myös perheen taloudellisen tulevaisuuden turvaamisessa.

Katso nämä 5 vinkkiä, jotka Joyeeta Ghosal, markkinointijohtaja, GoKwik, jakoi uusille äideille tänä äitienpäivänä auttaakseen heitä saavuttamaan taloudellisen vakauden:

Lähes 50 % kotitalouksien tuloista sijoituksiin:

Lapsen saaminen nostaa kuukausilaskuja heti suurella marginaalilla. Lisäyksiä on useita, kuten sairaanhoito ja lastenhoito, tukijärjestelmän perustaminen, olipa kyseessä päivähoito tai palkattu kotiapu jne., varsinkin jos molemmat vanhemmat ovat töissä. Tästä huolimatta on tärkeää aloittaa tulevaisuuden korpuksen rakentaminen lapsen suurille menoille, kuten korkeakouluopinnot ja taloudellinen riippumattomuus eläkkeelle jäämisen jälkeen. Tämä edellyttää merkittävää ajattelutavan muutosta ja kuukausibudjetin hallintaa siten, että vähennät nykyisiä tarpeettomia elämäntapakuluja ja sijoitat ne tuleviin kuluihin.

Passiivisen tulon välttämättömyys tai suunnitelma B:

Työt tarjoavat vakautta, mutta odottamattomia käänteitä voi tulla tiellesi, etenkin näinä epävakaina aikoina. Jos suunnittelet äitiyttä, sinun tulee arvioida taloudellisia vaihtoehtojasi puolisosi kanssa ja varata vararahastot tai suunnitelmat käytettävissäsi ennen kuin lähdet tälle matkalle. Passiiviset tulovirrat voivat olla yksi tapa turvata lapsesi tulevat menot, vaikka joutuisit pitämään tauon tai haluaisit olla taloudellisesti riippumaton etkä riippuisi miehesi tuloista. Nykyään tarjolla on useita vaihtoehtoja, kuten freelancerina, vapaan tilan vuokraaminen, jopa sisällön luominen sosiaalisessa mediassa.

Etsi mahdollisuuksia osa-aikatyöstä tai kotiyrityksistä:

Taloudellinen panos ei ole yksinomaan kokopäiväisen palkan ansaitsemiseen. Monet ei-työssäkäyvät äidit luovat huomattavaa turvaa osa-aikatyön tai kotityön ja säästöjen kautta – paljon säästöjä päivittäisistä menoistaan. Näillä ponnisteluilla voidaan vähitellen rakentaa pesämuna lapsesi tulevaisuutta varten ilman, että vaaditaan sitoutumista 9-5 työhön.

Taloudellisten tavoitteiden asettaminen ajoissa:

Selkeiden taloudellisten tavoitteiden kartoitus muuttaa pelin. Sen määrittäminen, kuinka paljon haluat säästää lapsesi koulutukseen, eläkeiän asettaminen ja kaikkien siltä väliltä tulevien elämäntapahtumien suunnittelu antavat sinulle suunnitelman, jonka eteen voit työskennellä. Mitä aikaisemmin aloitat, sitä enemmän voit nauttia taloudellisesta vapaudesta ja varmistaa samalla lapsellesi parhaan.

Henkivakuutus ja sairausvakuutus:

Henkivakuutus on tärkeä ottaa vanhemmiksi tullessasi, jotta mahdollisten vastoinkäymisten sattuessa lapsesi tulevaisuus on turvassa. Henkivakuutusta kannattaa tarkastella varasuunnitelmana siltä varalta, että et ole lapsesi lähellä ja haluat turvata hänen taloudellista hyvinvointiaan, mutta ei missään nimessä sijoitusvaihtoehtona, jolla on tuottoa elämäsi aikana. Tällaisia ​​vaihtoehtoja on nykyään monia, mutta tuotto on järjettömän alhainen. Kun olet saanut vauvan, sinun tulee lisätä ne sairausvakuutussuunnitelmaasi välittömästi huomattavasti suuremmalla kattavuudella. Tämä auttaa suojaamaan perhettäsi kaikilta taloudellisilta menetyksiltä lääketieteellisten hätätilanteiden aikana. Se on siis sijoitus perheesi hyvinvointiin.

Työn ja äitiyden tasapainottaminen on haastava saavutus, mutta kohdistetulla taloussuunnittelulla siitä tulee kasvun ja voimaantumisen matka. Kyse on tietoon perustuvien valintojen tekemisestä, kurin omaksumisesta ja joskus uhrauksista, kaikki tämän mielenrauhan vuoksi, kun tiedät, että lapsesi tulevaisuuden taloudelliset näkökohdat ovat turvassa.

Samankaltaiset artikkelit