Anvita Group perustaa 2 000 kr:n asuntoprojektin Hyderabadiin – Money News

The Financial Express logo

Kiinteistökehittäjä Anvita Group on perustamassa 2 000 miljoonan rupian asuinkiinteistöprojektia, Ivanaa, Kolluriin lähellä Hyderabadia.

Yli 12,9 hehtaarin laajuinen, kahdessa vaiheessa toteutettavissa oleva korkealuokkainen porteilla on yhteensä 1 850 asuntoa. Ensimmäisessä vaiheessa, joka on kooltaan 3,5 hehtaaria, on kaksi tornia, joissa kummassakin on 15 kerrosta, ja siinä on yhteensä 450 yksikköä. Yhtiö valmistautuu luovuttamaan yksiköt ensimmäisessä vaiheessa joulukuuhun 2024 mennessä.

”Toisessa vaiheessa 9,25 hehtaarin alueelle nousee neljä massiivista tornia, joissa kussakin on 36 kerrosta. Luovutamme kaikki 2. vaiheen 1 400 yksikköä asiakkaille vuonna 2027. Alkuperäisenä tarjouksena myymme yksiköitä vain 6 500 rupiaa neliöjalkaa kohti”, Anvita Groupin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Atchuta Rao Boppana sanoi.

Hänen mukaansa ensimmäisen vaiheen kehitystyön arvioidaan maksavan 380 miljoonaa rupiaa ja toisen vaiheen kustannukset ovat yli 1 600 miljoonaa ruplaa. Yhtiö rakentaa kahden ja kolmen makuuhuoneen asuntoja, joiden koot vaihtelevat 1 360 – 2 580 sft 1. kerroksesta 34. kerrokseen. Kerroksissa 35-36 tulee olemaan ylellisiä neljän makuuhuoneen sky-huviloita, joiden koko on 2900-5070 neliötä. Autopaikka jaetaan alussa itse.

”Ivanan pinta-ala on 8 lakh neliöjalkaa ensimmäisessä vaiheessa ja 28 lakh neliöjalkaa toisessa vaiheessa”, sanoi Anup Boppana, yrityksen johtaja.

Atchuta Rao sanoi, että Ivana-projektissa on tilaa kaikille tuloryhmille. ”Olen myös keskiluokkaista taustaa. Perheeni asui aluksi vuokrataloissa. Rakensin yritykseni tiili tiileltä viimeisen kolmen vuosikymmenen aikana. Kehitämme projektejamme ja tarjoamme joukon mukavuuksia, jotka pitävät mielessä asiakkaiden toiveet ja maut”, hän sanoi.

Hankkeeseen tulee kaksi klubitaloa, joiden pinta-ala on miljoona neliömetriä. Näiden lisäksi lasten ja aikuisten käyttöön on varattu puutarha, uima-allas ja kolme kellariparkkipaikkaa torneissa ja yksi kerros. – Siellä on kävely- ja pyöräilyreittejä. Asunnonomistajien asuntojen ylläpitoon lahjoittaman korpusrahaston lisäksi perustamme yhtiömme puolesta rahaston joidenkin liikuntatilojen, mukaan lukien valmentajien, ylläpitoon, hän sanoi.

Ivana-projektissa on puisto, joka leviää 3,5 hehtaarin alueelle. Siellä on myös riittävät tilat, jotta asukkaat voivat järjestää tilaisuuksia jopa 1000 vieraalle. Lisäksi sinne tulee supermarket, pankki, huoneet lasten opetusta varten, päiväkoti ja tilat kotoa työskennellä.

Samankaltaiset artikkelit