'Mitä sopimusta olet tehnyt?' Roolit käännetty, pääministeri Modi johtaa ”Adani-Ambani” -syytteitä Rahul Gandhia vastaan ​​- KATSO – Intia-uutiset

Lok Sabha elections 2024: Modi takes Adani-Ambani jibe at Rahul Gandhi

Äkillisen tapahtumien käänteessä pääministeri Narendra Modi johti keskiviikkona rajua syytöstä kongressia vastaan ​​kyseenalaistaen, miksi puolueen kansanedustaja Rahul Gandhi oli lopettanut teollisuusmiesten Mukesh Ambanin ja Gautam Adanin ”pahoinpitelyn” yhdessä yössä.

”Vuosien ajan kongressin shehzadalla oli tapana laulaa ”5 teollisuusmiestä”…”Ambani, Adani”. Mutta vaalien julistamisen jälkeen hän on lopettanut sen tekemisen. Miksi?” pääministeri kysyi puhuessaan mielenosoituksesta Telanganan Karimnagarissa.

Pääministeri Modi pyysi myös Rahulia ilmoittamaan, kuinka paljon rahaa kongressi on saanut mainituilta teollisuusmiehiltä. ”Kuinka monta säkkiä täynnä mustaa rahaa olet saanut heiltä? Onko seteleillä täytetyt tempot päässeet kongressiin? Minkä sopimuksen teit? Lopetit Ambani-Adanin hyväksikäytön yhdessä yössä. Tässä on jotain hämärää.

”Viiden vuoden ajan pahoinpitelit heitä hellittämättä ja lopetit sitten yhdessä yössä. Tämä tarkoittaa, että olet saanut väärin hankittua omaisuutta täytettynä tempoissa. Sinun täytyy paljastaa tämä kansakunnalle”, hän sanoi hindinkielisessä puheessaan.

Suuremman osan toisesta pääministerikaudestaan ​​Modi on saanut kongressilta kritiikkiä, erityisesti Rahul Gandhia, väitetyistä yhteyksistään Reliance Industries Limitedin puheenjohtajaan ja toimitusjohtajaan Mukesh Ambaniin ja Adani Groupin puheenjohtajaan Gautam Adaniin. Useissa pääministeriä vastaan ​​tehdyissä hyökkäyksissä, mukaan lukien parlamentissa, Rahul on syyttänyt Modia näiden yritysryhmien suosimisesta ja jopa väittänyt vastikkeena.

Pääministerin hyökkäys asiaa kohtaan Telanganassa tulee myös kongressin hallituksen koskien Adanisia investointeja varten. Tämän vuoden tammikuun raporttien mukaan Adanis ilmoitti tekevänsä 12 400 miljoonan rupian investointeja Telanganaan. Telanganan hallituksen virkamiehet ja Adani Groupin edustajat allekirjoittivat asiaa koskevat sopimukset pääministeri A Revanth Reddyn ja Adani-ryhmän puheenjohtajan Gautam Adanin läsnä ollessa, hallituksen lausunnossa lukee.

Samankaltaiset artikkelit