Adani Ports korvaa Wipron Sensexissä uudelleenjärjestelyn jälkeen – Market News

adani ports, bse, sensex, share market

Adani Ports and Special Economic Zone poistaa Wipron S&P BSE Sensexistä 24. kesäkuuta, mikä tekee siitä ensimmäisen Adani-konsernin yrityksen, joka pääsee 30 osakkeen vertailuindeksiin. Asian julkisti Asia Index, joka on S&P Dow Jones Indicesin ja BSE:n yhteisyritys.

Torstaina odotukset, että Adani Enterprises korvaisi Wipron, olivat nostaneet Adanin lippulaivan osaketta lähes 8 % korkeammalle. Myös Adani Ports oli noussut lähes 5 %.

Adani Ports on noussut 35 % tähän mennessä vuonna 2024, kun taas Wipro on laskenut noin 3 %. Se on myös päihittänyt Adani Enterprisesin, joka on noussut 16 % tällä ajanjaksolla.

Muutokset muihin S&P BSE -indekseihin julkistettiin myös osana puolivuotisindeksitarkistusta. REC, HDFC Asset Management Company, Canara Bank, Cummins India ja Punjab National Bank lisätään BSE 100 -indeksiin. Ne korvaavat Page Industriesin, SBI-kortit ja maksupalvelut, ICICI Prudential Life Insurance Companyn, Jubilant FoodWorksin ja Zee Entertainment Enterprisesin. Sillä välin Yes Bank ja Canara Bank korvaavat AU Small Finance Bankin ja IDFC First Bankin S&P BSE Bankexissa.

Samankaltaiset artikkelit