Indel Money voi ottaa uusia yhteislainakumppaneita syyskuun loppuun mennessä – Banking & Finance News

indel money, sbi, state bank of india, indel money partnership, indel money co-partner, indel money new partner, sbi with indel money, pvt bank with indel money

Mumbaissa toimiva Indel Money ottaa todennäköisesti kaksi uutta yhteislainakumppania syyskuun loppuun mennessä. Kultarahoittaja käy keskusteluja State Bank of Indian (SBI) ja yksityisen sektorin pankin kanssa yhteislainakumppanuuksista. Yhtiö on asettanut tavoitteeksi Rs. Näillä kaupoilla seuraavan vuoden aikana 700 miljoonaa.

”Uudet yhteislainakumppanit tulevat todennäköisesti mukaan tämän vuosineljänneksen lopussa tai seuraavan vuosineljänneksen alussa. Yhteislainauslinjan perustaminen vie jonkin verran aikaa, ja asetettavana on paljon parametreja”, Indel Moneyn toimitusjohtaja ja johtaja Umesh Mohanan sanoi. Hän ei paljastanut yksityisen sektorin pankin nimeä.

Tällä hetkellä yhtiöllä on yhteislainauskumppanuudet DCB Bankin ja IndusInd Bankin kanssa. Yhtiön kumppanuudet tähtäävät ensisijaisesti kultalainojen jakeluun.

Indel Money tarjoaa lainaa omaisuutta vastaan, yrityslainoja ja henkilökohtaisia ​​lainoja. Sen vuotuiset maksut ovat yli Rs. 4500 miljoonaa euroa vuodessa. Lainasalkku on noin ruplaa. 1 700 miljoonaa euroa, josta 91 % on kultalainoja. Yhteislainausprosentti on 40 %.

Yrityksellä on noin 300 konttoria, joista suurin osa Etelä-Intiassa. Aiemmin tässä kuussa yritys tunkeutui Gujaratiin ja aikoo saavuttaa liiketoiminnan Rs. 250 miljoonaa sen Gujaratin toiminnasta tällä verolla. ”Aloitamme toiminnan Andamaanien ja Nicobarsaarilla tällä vuosineljänneksellä viidellä toimipisteellä. Seuraavalla vuosineljänneksellä lisäämme Rajasthanin ja Länsi-Bengalin portfolioon”, Mohanan sanoi.

Lue myös

Perusteellinen: RBI:n varoitus NBFC:ille algolainauksesta herättää huolta MSME-lainanantajien keskuudessa?

Yhtiö on suunnitteilla listautumista varten vuosina 2026-27. Se viimeistelee sopimuksen 100 miljoonan dollarin käyttämisestä ulkopuolisten kaupallisten lainojen kautta kesäkuun loppuun mennessä, ja se nostetaan erissä.

Samankaltaiset artikkelit