Voidaanko NFT:n potentiaali maksimoida yhteentoimivuuden avulla?

Mordor Intelligence stated that global NFT gaming market will reach .61 billion by 2028

Digitaalisten resurssien yhteentoimivuus näyttää olevan tärkeää eri alustojen yhteistyölle. Mitä tulee non-fungible tokeneihin (NFT:ihin), yhteentoimivuus voi auttaa suorittamaan NFT-pohjaisia ​​tapahtumia, mikä lisää joustavuutta ja monipuolisuutta. ”Uskon, että yhteentoimivuus tarkoittaa NFT:iden jakamista ja kauppaa lohkoketjujen välillä. Nämä lohkoketjut ovat kehittyneet skaalautuvuuden ja toiminnallisuuden suhteen”, Saravanan Jaichandaran, yksi perustajista ja johtava datatieteilijä, lohkoketjuanalytiikkayritys bitsCrunch, kertoi FE Blockchainille.

Ymmärrettyjen tietojen mukaan NFT-yhteensopivuus voi auttaa lisäämään likviditeettiä eri alustoilla tapahtuvan kaupankäynnin kautta. Artlabsin, tekoälyyrityksen (AI) mukaan NFT-yhteensopivuus voi auttaa ostajia ja myyjiä yhdistämään esteettä sekä pääsyn laajaan valikoimaan NFT:itä. Yritys mainitsi myös, että pääsy NFT:iin voi parantaa alustojen välisen yhteentoimivuuden sekä kolmiulotteisen (3D) resurssin hyödyntämisen eri virtuaalialustoille.

”Mielestäni etuna on se, että NFT:t voivat kerran ostettuna saada ihmiset Web3.0-ekosysteemeihin. Tämä merkitsisi sitä, että markkinoille pääsyn esteitä sekä yritysten että käyttäjien näkökulmasta lasketaan. Se rohkaisisi myös ihmisiä ryhtymään NFT-verkkoihin, sillä yksi osto voi avata portit etuihin ja hyödykkeisiin”, Ramkumar Subramaniam, NFT-markkinapaikan Guardianlinkin perustaja ja toimitusjohtaja, korosti.

Markkinaasiantuntijat ehdottavat, että peliala voi saada maksimaalisen hyödyn NFT-yhteentoimivuudesta. Kuten Medium, online-julkaisualusta, totesi, NFT-pelien yhteentoimivuus mahdollistaa NFT-kanavoinnin eri alustojen välillä riippumatta kyseessä olevasta lohkoketjusta. Lisäksi alusta totesi, että NFT-yhteensopivuus pelaamisessa voidaan saavuttaa avoimilla standardeilla ja protokollilla. NFT-pelaamisen yhteentoimivuudella saavutettavia etuja ovat pelimahdollisuuksien kehittäminen lohkoketjujen avulla, peliverkkojen lisääminen sekä pelaajien ja sijoittajien välinen vuorovaikutus alustasta riippumatta. Esimerkiksi Ethereumin ERC-721-standardi mahdollistaa NFT-yhteensopivuuden, jotta pelien kehittäjät voivat luoda sovelluksia näiden tokenien tukemiseksi.

Markkinatutkimusyritys MarketsandMarkets osoittaa, että globaalit lohkoketjujen yhteentoimivuusmarkkinat kasvavat miljardi dollaria vuoteen 2028 mennessä 27,2 prosentin vuosikasvulla (CAGR). Markkinatiedusteluyrityksen Mordor Intelligencen tietojen mukaan globaalit NFT-pelimarkkinat saavuttavat 21,61 miljardia dollaria vuoteen 2028 mennessä, mikä tarkoittaa 33,5 prosentin CAGR:ää. Yritys korosti, että NFT:t ovat lohkoketjupohjaisen pelaamisen hyväntekijä, koska tokenit voivat varmistaa yhteentoimivuuden, pelaajien omistuksen ja muuttumattomuuden. Tietojen mukaan muun muassa Fortnite, Minecraft ja Decentraland mahdollistavat NFT-yhteensopivuuden digitaalisen identiteetin ominaisuuksien ympärillä tapahtuville tapahtumille. Uskotaan, että Yuga Labs, lohkoketjuyritys, on alkanut tutkia metaversaalisia kokemuksia Bored Ape Yacht Clubin (BAYC) NFT:istä.

”NFT-yhteensopivuuden tulevaisuus näyttää lupaavalta ja todennäköisesti vaikuttaa NFT:n käyttöönotossa. Kun lohkoketju kehittyy ja reaalimaailman omaisuuden tokenisointi kiihtyy, kehittäjät pyrkivät työskentelemään ketjujen välisen toimivuuden parissa. Teollisuuden kiinnostuksen pitäisi edistää innovaatioita ja NFT-yhteentoimivuuden standardien luomista”, kryptovaluuttapörssin WazirX:n varapresidentti Rajagopal Menon totesi.

Samankaltaiset artikkelit