Uusien muotojen hyödyntäminen: Kuinka hyödyntää metaversumia brändillesi – Digital Transformation News

Reportedly, the education Web3.0 metaverse event introduced young students to virtual reality technology

Miten hoidat yritystäsi? On todennäköistä, että vain muutaman viime vuoden aikana olet jo tehnyt paljon muutoksia. Asia on, et voi sivuuttaa Internetiä ja digitaalitekniikkaa. Jos teet niin, brändisi jää jälkeen. Internet-yhteys lisääntyy myös Intiassa nopeasti. Vuoden 2010 7,5 prosentista 43 prosenttiin vuonna 2020, se on edistystä vain yhdessä vuosikymmenessä. Ja tammikuussa 2023 tämä tilasto nousi 48,7 prosenttiin.

Uudet teknologiat hengittävät myös liiketoimintaamme – ja tähän sisältyy metaversumi. Olet varmasti kuullut siitä ennenkin. Se on trendi, jonka avulla voit luoda virtuaalisia maailmoja ja tarjota ainutlaatuisia digitaalisia ”ominaisuuksia”, ja se voi vaikuttaa todella paljon sitoutumiseen.

Mikä metaversumi oikein on?

Ehkä olet kuullut metaversumista – mutta tiedätkö todella mitä se on? Ennen kuin voimme tarkastella, kuinka voit hyödyntää sitä brändillesi, sinun on ensin ymmärrettävä se.

Näet, kun otat metaversumiin, ihmisillä (mukaan lukien henkilökuntasi ja potentiaaliset asiakkaat) voi itse asiassa olla omat ”avataarinsa”. He käyttävät näitä kävelläkseen virtuaalimaailmassa, ja kun he astuvat ”keskittymään” metaversumiin, he saavat lisätietoja brändistäsi.

Termi ”metaverse” ei kuitenkaan viittaa yhteen asiaan. Sen sijaan se on termi, joka viittaa virtuaalimaailmoihin, ja esimerkkejä on erilaisia. Meta, joka tunnettiin aiemmin nimellä Facebook, on hyvä esimerkki. He ovat rakentaneet sosiaalista alustaa virtuaalitodellisuudessa.

Tässä on hyvä tapa ilmaista se – Cornellin yliopiston tutkijoiden mukaan älä ajattele sitä ”metaversena”. Ajattele sitä sen sijaan ”immersiivisenä kyberavaruutena”. Se on virtuaalinen tila, jossa voit luoda asioita ja antaa sitten muiden ihmisten nähdä ne tai jopa olla vuorovaikutuksessa sisältösi kanssa.

Nyt saatat ajatella, että VR- ja AR-teknologioita ei todellakaan käytetä Intiassa, mutta ajattele uudelleen. VR (virtuaalitodellisuus) -markkinat kasvavat Intiassa 35,3 prosenttia vuosittain. Tutkimusraporteistaan ​​tunnettu Statista arvioi, että vuoden 2023 loppuun mennessä noin 27,2 prosenttia väestöstä käyttää ainakin jotakin VR:ää!

Kuinka brändisi voi hyödyntää metaversumia?

Olemme siis tarkastelleet, mitä metaversumi on – mutta miten voit käyttää sitä yrityksesi hyväksi? Metaversumi on laaja, ja siellä on paljon monimuotoisuutta, joten luovuus on jotain, joka auttaa sinua laatimaan suunnitelman.

On hyvä keskittyä olemaan enemmän tekemisissä olemassa olevien asiakkaiden kanssa ja sitten myös toteuttaa tapoja, joilla uudet löytävät sinut näistä virtuaalitiloista.

Asioiden kehittyessä on paljon helpompaa käyttää metaversumia yrityksellesi. Otetaan siis hetki aikaa sukeltaaksemme moniin tapoihin, joita voit hyödyntää:

  • Luo virtuaalimaailma jollekin olemassa olevista alustoista. Tämä maailma voisi esitellä 3D-versioita myymistäsi tuotteista tai antaa ihmisille lisätietoja palveluistasi.
  • Harkitse ”pelimaailman” rakentamista ainutlaatuisilla palkinnoilla. Kutsu asiakkaita kokeilemaan peliä. Jos he saavat tietyn pistemäärän, he palkitaan jollakin – kuten alennuskupongilla, jonka he voivat käyttää myymälässä.
  • Luo brändin yksinomaiset NFT:t ja tarjoa niitä asiakkaillesi. Kun he esittelevät uusia digitaalisia ominaisuuksiaan, se auttaa lisäämään yrityksesi näkyvyyttä.
  • Olet perehtynyt natiivimainontaan, eikö niin? Mutta entä jos ottaisit heidät virtuaalimaailmaan, joka on metaversumi? Se tarkoittaa, että mainostaulut eivät haalistu, ja sinulla on mahdollisuus esitellä tuotemerkkisi useammille ihmisille.

Mitä tulee yrityksiin, jotka jo käyttävät tätä uutta muotoa, kiinnitämme huomiomme Mahindra Thariin, Mahindra & Mahindran innovaatioon, joka tunnetaan myös nimellä M&M. He huutokaupasivat luomiaan NFT:itä – jokainen myi tosielämän maastoauton hinnalla. Tanishq, suosittu intialainen korujen valmistaja, päätti esitellä yhden ainutlaatuisista kokoelmistaan, nimeltään Rivaah Wedding Collection, 3D-tilassa metaversessa.

Viimeinen takeaway

Metaversumi on tullut jäädäkseen, ja tämä tarkoittaa, että brändisi on hyödynnettävä sitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Onneksi on olemassa monia erilaisia ​​mahdollisuuksia, joita voit tutkia. Harkitse ainutlaatuisten NFT:iden perustamista, jotka edustavat brändiäsi, tai luo metaversumiin ainutlaatuinen maailma, jota ihmiset voivat tutkia. Se on loistava tapa lisätä näkyvyyttä ja tuoda brändisi miljoonien nähtäville.

(Kirjoittaja on Amity Universityn markkinoinnin apulaisprofessori. Esitetyt näkemykset ovat kirjoittajan omia eivätkä välttämättä Financialexpress.comin näkemyksiä)

Samankaltaiset artikkelit