Tata Asset Management lanseeraa 6 innovatiivista indeksirahastoa, jotka on suunnattu kasvusektoreille – Tärkeimmät tiedot sisällä

Tata Asset Management launches 6 innovative index funds aimed at growth sectors - Key details inside

Tata Asset Management Company ilmoitti maanantaina käynnistävänsä kuusi innovatiivista indeksirahastoa, jotka on suunniteltu tarjoamaan sijoittajille näkyvyyttä avainaloilla, joilla on kasvupotentiaalia nykyisessä taloustilanteessa.

Nämä kuusi rahastoa ovat Tata Nifty 500 Multicap 50:30:20 Infrastructure Index Fund, Tata Nifty MidSmall Healthcare Index Fund, Tata Nifty Realty Index Fund, Tata Nifty Financial Services Index Fund, Tata Nifty Auto Index Fund ja Tata Nifty 500 Multicap India 5 Manufty :30:20 Indeksirahasto.

Näiden kuuden järjestelmän uudet rahastotarjoukset (NFO) ovat avoinna 8.-22.4.2024. Minimisijoitukseksi NFO-kaudella on vahvistettu 5 000 ruplaa.

Näistä kuudesta indeksirahastosta kolme on alan ensimmäisiä: Tata Nifty MidSmall Healthcare Index Fund, Tata Nifty 500 Multicap India Manufacturing 50:30:20 Index Fund ja Tata Nifty 500 Multicap 50:30:20 Infrastructure Index Fund.

Seuraavassa on kuusi indeksirahastoa ja niiden tiedot:

Järjestelmän tavoitteena on jäljitellä Nifty 500 Multicap Infrastructure Indexin suorituskykyä strategisella allokaatiosuhteella 50:30:20 suurten, keskisuurten ja pienten yhtiöiden kesken. Kun julkiset pääomasijoitukset infrastruktuuriin ovat lisääntyneet merkittävästi ja tehtaat toimivat optimaalisella tasolla, tämä rahasto tarjoaa sopivan sijoitustavan niille, jotka haluavat päästä Intian kasvavaan infrastruktuurisektoriin.

Tata Nifty MidSmall Healthcare -indeksirahasto:

Terveydenhuollon indeksirahasto heijastaa Nifty MidSmall Healthcare -indeksiä hyödyntäen terveydenhuoltoalaa edistäviä suotuisia tekijöitä, mukaan lukien vahvat marginaalit, vakaat hintapaineet kansainvälisillä markkinoilla ja kuluttajien terveystietoisuuden lisääntyminen.

Tata Nifty Realty Index Fund:

Indeksirahastolla on mahdollisuudet hyödyntää kukoistavaa kiinteistöalaa. Tämä rahasto seuraa Nifty Realty -indeksiä, ja se mahdollisesti hyötyy sellaisista tekijöistä kuin asuntojen jyrkästi kasvava kysyntä, nopea myyntinopeus ja kestävä tase RERA:n käyttöönoton jälkeen.

Tata Nifty Financial Services -indeksirahasto:

Tämä rahasto pyrkii jäljittelemään NIFTY Financial Services -indeksiä (TRI) tarjoten altistumista monenlaisille rahoituspalveluyrityksille, jotka ovat valmiita potentiaaliseen kasvuun. Intian pankkisektorilla on tällä hetkellä huomattavaa kasvua, jota korostavat sen vahva omaisuuserien laatu ja vahvat suorituskykymittaukset. Alhainen, 2,9 %:n maksukyvyttömyysaste, joka johtuu minimaalisista järjestämättömistä bruttovaroista (GNPA), osoittaa varojen kestävän laadun.

Tata Nifty Auto -indeksirahasto:

Rahasto pyrkii jäljittelemään Nifty Auto -indeksiä, ja se on suunniteltu heijastelemaan autoalan käyttäytymistä ja suorituskykyä, johon kuuluvat autojen, moottoripyörien, raskaiden ajoneuvojen ja autojen lisälaitteiden valmistajat. Intian autoteollisuus on valmiina potentiaaliseen kasvuun seuraavan vuosikymmenen aikana suotuisan väestörakenteen, kasvavan käytettävissä olevien tulojen, nopean kaupungistumisen ja saatavien luottojen ansiosta. Kun liikkuvuus koetaan välttämättömyydeksi ylellisyyden sijaan, ajoneuvojen omistaminen seuraa nopeasti perässä, mikä heijastaa kuluttajien kehittyviä toiveita.

Tata Nifty 500 Multicap India Manufacturing 50:30:20 -indeksirahasto:

Intian merkittävät edistysaskeleet, mukaan lukien sen parantunut sijoittuminen Maailmanpankin Easy of Doing Business -listalla, jota ohjaavat aloitteet, kuten GST:n käyttöönotto, suorituskykyyn sidottu investointijärjestelmä, RERA-politiikka ja digitalisaatio, valmistusympäristö tarjoaa sijoittajille houkuttelevia mahdollisuuksia. Lisäksi rahaston keskittyminen eri aloilla toimiviin tehokkaimpiin osakkeisiin valmistusteeman puitteissa on linjassa Intian kehityksen kanssa valmistusvoimaksi.

Tata Asset Managementin liiketoimintajohtaja Anand Vardarajan kommentoi näiden rahastojen käynnistämistä: ”On olemassa sanonta ”luistele sinne, minne kiekko on menossa, ei sinne, missä se on ollut”. Sijoittajan on sitten opettavaista nähdä, mihin rahaa nykyään käytetään. Useimmiten siellä, missä rikkaat viettävät tänään, keskiluokka saattaa viettää huomenna. Tässä yhteydessä olemme keksineet 6 indeksirahastoa, jotka voisivat osallistua Intian yleiseen kasvutarinaan.

”Päätöstä ottaa käyttöön nämä indeksirahastot tukevat tulotason nousu ja houkuttelevat kuluttajatrendit. Autojen kasvava kysyntä, kestävä kehitys ja vihreä energia tukevat tämän alan kasvua. Tehtaat toimivat lähes maksimikapasiteetilla, mikä osoittaa, että tuotantokapasiteetti on lähellä huippua, mikä vauhdittaa tuotannon kasvua. Terveydenhuoltoala tarjoaa potentiaalisia mahdollisuuksia vahvan marginaalin, kansainvälisten markkinoiden vakiintuneiden hintapaineiden ja terveystietoisuuden lisäämisen ansiosta, hän lisäsi.

Kiinteistöalaa vauhdittaa vahva asuntokysyntä, nopea myyntinopeus ja joustava tase RERA- käyttöönoton jälkeen, ja BFSI-sektori on osoittanut joustavuutta erilaisissa haasteissa, mikä saattaa hyötyä talouskasvusta, käytettävissä olevien tulojen kasvusta ja teknologisesta kehityksestä. Varadrajanille.

”Infrastruktuuriyhteydet lisäävät matkustamisen helppoutta ja tarjoavat hyvän pitkän aikavälin kasvupotentiaalin. Kaikki tämä ennustaa erittäin hyvää pitkän aikavälin sijoitussalkun näkökulmasta”, hän huomautti.

Samankaltaiset artikkelit