Sundream Group sijoittaa 250 kr Anthurium Business Park -projektin toiseen vaiheeseen Noidassa

Sundream Group to invest Rs 250 cr in 2nd phase of Anthurium Business Park project

Sundream Group on ilmoittanut suunnitelmastaan ​​sijoittaa 250 miljoonaa rupiaa 24-25 tilikaudella Noida-pohjaisen kaupallisen hankkeensa Anthurium Business Park toiseen vaiheeseen.

Yhtiö on jo investoinut hankkeen ensimmäiseen vaiheeseen 250 miljoonaa ruplaa. Äskettäin julkistettu investointi ylittää ensimmäisen vaiheen investoinnin ja toisen vaiheen rakentaminen on jo alkanut.

Sundream Groupin toimitusjohtaja Harsh Gupta kommentoi samaa: ”Sundreamissa sitoutumisemme kiinteistöalan uudelleenmäärittelyyn Noidassa on edelleen horjumatonta. Tämä merkittävä investointi korostaa sitoutumistamme poikkeuksellisten projektien toteuttamiseen. Toisen vaiheen rakentaminen on toinen virstanpylväs ikonisten projektien kuratoinnissa Noidassa. Tulevaisuudessa visiomme laajentumisesta heijastaa vankkumatonta sitoutumistamme Noidan kiinteistöalan tulevaisuuden muokkaamiseen.”

Sec-73 Noidassa sijaitseva Anthurium Business Park tarjoaa ylellistä ja maailmanluokan infrastruktuuria toimistotiloihin. Huippumodernilla tekoälyvalmiilla tekniikoilla varustettuna se vastaa seuraavan sukupolven työvoiman tarpeisiin. Hankkeessa on myös huippuluokan liiketilaa, joka on täydellinen ratkaisu työn ja vapaa-ajan tasapainottamiseen.

Hankkeessa on yhteensä 20 002 neliömetrin tontti ja 10 52 000 neliömetrin rakennusala, ja se sisältää liike- ja toimistotiloja kahdessa tornissa.

Samankaltaiset artikkelit