Tamilnad Mercantile Bankin toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja eroavat henkilökohtaisista syistä

banking

Yksityisen sektorin lainanantajan Tamilnad Mercantile Bankin (TMB) toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja S Krishnan erosi torstaina virastaan ​​henkilökohtaisiin syihin vedoten.

Pankin hallitus on hyväksynyt Krishnanin eron ja toimittanut sen keskuspankille pankkivalvojan neuvoja varten.

TMB sanoi pörssille antamassaan viranomaisilmoituksessa, että hän jatkaa toimitusjohtajana, kunnes pankki saa neuvoja Reserve Bankilta.

Krishnan nimitettiin MD & toimitusjohtajaksi syyskuussa 2022 kolmeksi vuodeksi.

Pankin hallitukselle osoittamassaan erokirjeessä Krishnan sanoi, että on kulunut noin kolmetoista kuukautta siitä, kun hän liittyi pankkiin.

Näinä aikoina he ovat ryhtyneet erilaisiin toimenpiteisiin pankin vahvistamiseksi ja tulevaisuuden valmistelemiseksi.

Näitä ovat liiketoimintaprosessien suunnittelu, digitaalinen transformaatio, järjestelmien ja menetelmien vahvistaminen järeämmiksi, osaamisen parantaminen, riskimatriisin vahvistaminen ja vaatimustenmukaisuuskulttuurin omaksuminen.

”Näillä erilaisilla toimenpiteillä olen varma, että pankki korjaa hedelmän ennemmin tai myöhemmin.

Vaikka minulla on vielä noin kaksi kolmasosaa toimikaudesta jäljellä, olen henkilökohtaisista syistä päättänyt erota pankin toimitusjohtajan tehtävästä.

”Kuitenkin siltä osin kuin pankilla on vain yksi kokoaikainen johtaja, aion pyytää RBI:n ohjausta tässä asiassa”, Krishnan sanoi.

TMB:n nettovoitto kasvoi 11,5 % 261 biljoonaan 24:n vuoden ensimmäisellä neljänneksellä verrattuna 234 biljoonaan viime tilikauden vastaavalla neljänneksellä korkotuottojen kasvun ja huonojen omaisuuserien laskun vuoksi.

Pankin kokonaistulot olivat 1 323 miljoonaa rupiaa verrattuna 1 142 miljoonaan rupiaan, mikä merkitsee noin 16 prosentin kasvua.

Pankin kokonaisliiketoiminnan arvo oli 84 300 miljoonaa rupiaa, kun se oli 77 056 miljoonaa, mikä merkitsee 9,40 prosentin kasvua.

Talletukset kasvoivat 8,73 prosenttia 47 008 miljoonaan rupiaan verrattuna 43 233 miljoonaan rupioon, kun taas ennakot olivat 37 292 miljoonaa rupiaa verrattuna 33 823 miljoonaan rupiaan, mikä merkitsee 10,26 prosentin kasvua.

TMB on jatkanut kehitystä ensisijaisilla aloilla, kuten maataloudessa, MSME:ssä, koulutuksessa ja asunnoissa, jotka muodostavat 75 prosenttia sen ANBC:stä, yli 40 prosentin sääntelyvaatimuksen.

Ennakot ensisijaiselle sektorille ovat nousseet 27 805 miljoonaan rupiaan (24 839 miljoonaa rupiaa) 12 prosentin kasvulla.

Samankaltaiset artikkelit