Nirmala Sitharaman esitti ”valkoisen kirjan” Intian taloudesta Lok Sabhassa – Intian uutiset

Nirmala Sitharaman tables 'white paper' on Indian economy in Lok Sabha

Meneillään olevan parlamentin budjettiistunnon aikana valtiovarainministeri Nirmala Sitharaman asetti torstaina pöydälle kopion ”Intian talouden valkoisesta kirjasta” korostaakseen huonoa hallintoa United Progressive Alliancen (UPA) hallinnon aikana ennen vuotta 2014.

Sitharaman esitti valkoisen kirjan englanniksi ja hindiksi, joka sisälsi luettelon UPA:n hallituksen epäonnistumisista ja luettelon toimista, joita National Democratic Alliance (NDA) -hallitus on toteuttanut niiden lieventämiseksi.

Valkoinen vs. musta: Kongressi tuo ”mustan paperin” Modin 10-vuotiskaudelle vastustaakseen keskuksen ”valkoista kirjaa”

Keskuksen valkoisen kirjan tavoitteena on tuoda esiin talouden tila kongressin johtaman UPA-vuosien aikana.

Siinä todetaan, että ”Vuonna 2014, kun me (NDA) muodosimme hallituksen, talous oli hauraassa tilassa; julkinen talous oli huonossa kunnossa; siellä oli taloudellista huonoa hallintoa ja taloudellista kurinalaisuutta, ja siellä oli laajalle levinnyt korruptio. Se oli kriisitilanne”, NDTV:n raportin mukaan.

Keskustelukeskus totesi UPA-hallituksen 10 vuotta koskevassa vertailevassa analyysissään täydellisessä hyökkäyksessä, että UPA peri terveen talouden, mutta teki sen toimimattomaksi 10 vuodessa.

Työttömyys, hintojen nousu, maanviljelijöiden ahdistus: Kongressi paljastaa ”mustan paperin” Modin hallituksen 10-vuotiskaudesta

Hallitsevaa hallitusta vastaan ​​kongressi julkaisi aiemmin päivällä ”mustan kirjan” BJP:tä vastaan ​​vedoten työttömyyteen, hinnannousuihin ja maanviljelijöiden ahdinkoon NDA-vallan aikana.

Keskustan ja opposition välillä syttyi sanasota sen jälkeen, kun kongressi julkaisi ”mustan paperin” tänä aamuna. Pääministeri Narendra Modi kutsui kongressissa sarkastisessa juonittelussa puolueen syytöksiä ”kaala teekaksi” (pahan silmän torjumiseksi) hallituksensa tekemän hyvän työn keskellä.

Samankaltaiset artikkelit