STAN järjesti luojasekoitustapahtuman Hyderabadissa – Digital Transformation News

STAN is blockchain-based fan engagement startup

Virallisen tiedotteen mukaan STAN, blockchain-pohjainen fanien sitoutumisen startup, järjesti STAN Creator Fest -festivaalin juhlistaakseen Intian Internet-tuottajia ja pelintekijöiden menestystä Intiassa. Tapahtuma pidettiin Enigma The Experiencessä, Jubilee Hillsissä, Hyderabadissa. Yli 500 peli- ja e-urheilun tekijää odotetaan osallistuvan.

Lohkoketjupeliteollisuus Intiassa on kasvanut valtavasti viime vuosina, ja sen arvon odotetaan olevan 5 miljardia dollaria vuoteen 2025 mennessä. Toisaalta EY:n raportin mukaan Intian sisältöteollisuuden arvostus ylittää 30,6 miljardia dollaria vuoteen 2023 mennessä. , jossa julkaisun havaintojen mukaan suurin osa digitaalisen sisällön luomisesta maassamme nykyään hallitsee peli- ja esports-tuottajat.

Uskotaan, että STAN Creator Fest 2023 -tapahtuman tarkoituksena oli kohottaa ja tarjota runsaasti tukea ja rohkaisua Intian mikro- ja aloitteleville sisällöntuottajille. Se loi suotuisan ympäristön verkostoitumiseen, tapaamiseen, yhteistyöhön ja tiedon jakamiseen peli- ja sisällöntuotantotilojen risteyksissä.

”Tällä festivaaleilla näkemämme osallistuminen ja innostus vahvisti sen vaikutuksen, joka meillä on ollut heidän elämäänsä. Muokkaamme yhdessä valoisampaa tulevaisuutta pyrkiville luojille, ja olemme innoissamme voidessamme jatkaa tätä uskomatonta matkaa”, STANin toinen perustaja, toimitusjohtaja Parth Chadha totesi.

Samankaltaiset artikkelit