Southern Peripheral Road: Kiinteistöjen hotspot Gurugramissa

Southern Peripheral Road: A real estate hotspot in Gurugram

Kukoistava Gurugramin kaupunki on tunnettu maailmanluokan infrastruktuuristaan ​​ja moderneista mukavuuksistaan. Infrastruktuurihankkeiden joukossa Southern Peripheral Road on noussut pesäkkeeksi, joka tuo joukon tuottoisia kiinteistömahdollisuuksia. A-luokan toimistotiloista ja vähittäiskaupoista monikäyttöisiin rakennuksiin Southern Peripheral Road tarjoaa useita investointimahdollisuuksia. Näin ollen New Gurugramissa sijaitseva 16 kilometriä pitkä pikatie asettuu markkinoiden korkeammalle sijainnille, joka houkuttelee sekä loppukäyttäjiä että sijoittajia.

Lisäksi infrastruktuurin ihme leikkaa Sohna Roadin Badshahpurissa ja yhdistää NH-8:n Golf Course Extension Roadiin. Sillä on edelleen parannettu yhteyksiä Delhi-Gurgaon Expresswayn ja Faridabad-Gurgaon Roadin kanssa. Tämä liitettävyys ja strateginen sijainti ovat siis saaneet useita tunnettuja kiinteistökehittäjiä käynnistämään hankkeitaan alueella.

Kommentoidessaan SPR:n kasvunäkymiä Pyramid Infratechin Ashwani Kumar sanoi: ”Gurugram on havainnut lisääntynyttä vetovoimaa kiinteistömarkkinoillaan erityisesti uusilla nousevilla käytävillä. Yksi lupaavista käytävistä on 16 kilometriä pitkä South Peripheral Road (SPR), ja sillä on keskeinen rooli kiinteistömarkkinoiden kasvussa Gurugramissa. Jatkuvan infrapäivityksen, parannettujen yhteyksien, kaupallisen ja liiketoiminnan lisääntymisen sekä ostajien muuttuvien mieltymysten tukemana useat kehittyneet ja kehittyvät sektorit tällä käytävällä tarjoavat valtavan potentiaalin kiinteistöjen kasvuun.

SPR-käytävässä on tullut useita uusia lanseerauksia Gurugram-markkinoille. ”Me Pyramid Infratechissa olemme myös keskittyneet SPR:n kehittyviin sektoreihin. Täällä luksuskiinteistöjen kysyntä on nousussa, ja olemme tulossa yhteen sec-71:n hienoimmista luksusprojekteista, Gurugramista. Vaativien asunnonostajien mieltymysten mukaan luksusprojektimme tarjoaa todennäköisesti mukaansatempaavan asumiskokemuksen”, hän lisäsi.

Kushagr Ansal Ansal Housingista sanoi: ”SPR on lyhentänyt huomattavasti Delhin ja Gurgaonin välistä matka-aikaa ja tehnyt siitä helpomman työmatkalaisten saavutettavuuden. Tämä ominaisuus mahdollistaa pikatien muodostumisen vahvaksi kiinteistökeskukseksi ja rohkaisee rakennuttajia esittelemään erilaisia ​​hankkeita käytävän varrella. Näin ollen tämän liitettävyyden odotetaan tuovan edullisempia asuntoprojekteja ja paremmat yhteydet lähialueille.”

Southern Peripheral Roadin alat ovat nousemassa kiinteistökehityksen hotspotiksi, mikä houkuttelee varakkaita ostajia ja vaativia sijoittajia.

Sehaj Chawla, toimitusjohtaja, TREVOC, sanoi: ”Lähialueen asuinkiinteistöt tarjoavat korkealaatuisia mukavuuksia, mikä määrittelee uudelleen asunnonostajien elämäntavan. Lisäksi Southern Peripheral Roadin tulo on muuttanut pikatien varrella olevan alueen kaupallisten hankkeiden halutuksi kohteeksi. Kaikentyyppisten rakennusten saatavuus lähellä mahdollistaa asukkaiden nopean pääsyn tiloihin.

Kiinteistöasiantuntijoiden mukaan Southern Peripheral Roadista on tullut pelin muuttaja kaupungin äskettäin kehitetyille sektoreille. Se on tuleva vähittäiskaupan, kaupallisen ja asumisen kohde, jossa on metroyhteydet Sector 55 ja 56 -metroasemien kanssa. Pikatie on myös yhteydessä lähellä sijaitseviin kaupallisiin vaikutusalueisiin, kuten Udyog Vihar, Cyber ​​Hub, Golf Course Road jne. Näiden alueiden asukkaat ja yritykset voivat hyötyä toimialojen sisäisistä yhteyksistä, mikä tarjoaa portin suurille mahdollisuuksille ja kasvulle.

Samankaltaiset artikkelit