RCapin järjestelmänvalvoja siirtää NCLT:n hakemaan hinduja-maksua 28. toukokuuta mennessä

rcap, reliance capital, nclt, hinduja group, National Company Law Tribunal, industry

Reliance Capitalin (RCap) maksukyvyttömyysprosessin selvittäjä on valittanut National Company Law Tribunalille (NCLT), jossa se pyytää Hinduja Groupia suorittamaan kriisinratkaisusuunnitelman mukaisen maksun 28. toukokuuta mennessä.

Tuomioistuimen Mumbain tuomioistuimeen jätetyssä valituksessa vaaditaan korjausta aikaisempaan määräykseen, jossa todettiin, että maksu oli suoritettava 90 päivän kuluessa. Tuomioistuin on listannut valituksen käsiteltäväksi 11. maaliskuuta.

Tuomioistuin oli 27. helmikuuta hyväksynyt IndusInd International Holdingsin (IIHL) toimittaman kriisinratkaisusuunnitelman, jonka kautta Hinduja Group – velkaantuneen yrityksen menestynyt hakija – oli tehnyt tarjouksensa RCapista. Tilauksen mukaan 90 päivän maksuaika alkaisi sen jälkeen, kun IIHL on saanut kaikki hyväksynnät – mukaan lukien Intian arvopaperi- ja pörssilautakunnalta, Reserve Bank of Indialta ja Intian vakuutusalan sääntely- ja kehitysviranomaiselta – päätöksen toteuttamiseksi. käsitellä asiaa.

Selvittäjä haluaa kuitenkin, että 90 päivän lähtölaskenta alkaa tuomiopäivästä. 2. maaliskuuta päivätyn valituksen mukaan oikaisua haetaan T-plus 90 päivälle, jolloin T on NCLT:n hyväksymispäivä.

Maaliskuun 5. päivänä RCapin velkojien komitea (CoC), mukaan lukien Life Insurance Corporation of India (LIC) ja Yes Bank, pyysi hindujaa toteuttamaan kriisinratkaisusuunnitelman ennen tämän kuun loppua. Tämä tapahtui osallistujien komitean hindujojen kanssa käymien keskustelujen mukaisesti. 13.12.2023 IIHL oli sitoutunut toteuttamaan kriisinratkaisusuunnitelman ja suorittamaan maksut lainanantajille ennen 31. maaliskuuta. Tämän myöhemmin IIHL:n edustajat toistivat osallistujien komitean kokouksessa 22.12.2023.

Kesäkuussa 2023 RCap:n lainanantajat hyväksyivät Mauritiukselle rekisteröidyn IIHL:n toimittaman kriisinratkaisusuunnitelman huikealla 99,6 prosentilla kaikista annetuista äänistä jälkimmäisen puolesta.

Samankaltaiset artikkelit