SIJOITUSYHTEISÖN KURKASTAVA TASO 2/3/4 KAUPUNGISSA: We Founder Circle tavoittaa sijoittajia pienemmissä kaupungeissa

india, industry

We Founder Circle, enkelisijoittajille tarkoitettu alusta, houkuttelee joukkoonsa korkean nettoarvon omaavia henkilöitä Intian pienistä kaupungeista. Yhteisö, jossa oli viime vuonna 6500 sijoittajaa, on kasvanut yli 10 000 sijoittajaan vuonna 2023, mikä osoittaa, että startup-yritykset ovat edelleen elinkelpoinen omaisuusluokka huolimatta maailmanlaajuisesti pitkittyneestä rahoitustalvesta.

”Olemme nykyään yli 10 000 sijoittajan yhteisö. Olen matkustanut 43 kaupunkiin Intiassa tänä vuonna tapaamassa pienten kaupunkien sijoittajayhteisöä ja kouluttanut ihmisiä tästä omaisuusluokasta – startupeista. He ovat osoittaneet kiinnostusta sijoittaa mitä tahansa 3 000 rupiasta 1 000 000 rupiaan. Nämä ovat ihmisiä tason 2, 3 ja 4 kaupungeista”, sanoo Gaurav VK Singhvi, We Founder Circlen perustaja.

”Onpa kyseessä Bhilwara, Erode, Bilaspur tai Siliguri, näissä pienemmissä kaupungeissa on monia henkilöitä, joille tarvitsee vain näyttää sijoitusmahdollisuudet.”

Singhvi sanoo, että perimmäisenä tavoitteena on laajapohjainen varhaisen vaiheen sijoittaminen. Kuten hän sanoo, sijoittajayhteisön ”ei tarvitse rajoittua Lontooseen, Dubaihin tai Singaporeen tai Intian metroihin”, vaan se voi perustua tason 2, 3 ja 4 kaupunkeihin. ”Pyrimme tuloksena yli 50 % yhteisömme sijoittajista on kotoisin näistä kaupungeista. Tämä tilasto on osoitus Bharatissa tapahtuvasta positiivisesta muutoksesta”, hän sanoo.

Huhtikuusta 2023 lähtien We Founder Circlen enkelirahasto sijoitusalustallaan invstt.com on houkutellut aktiivisesti yli 600 sijoittajaa osallistumaan yli 25 miljoonan dollarin rahastositoumukseen. Varhaisen vaiheen startup-yrityksiin keskittyvä alusta odottaa 100-110 sijoitussopimusta tämän vuoden loppuun mennessä, ja tähän mennessä on tehty 53 sopimusta (Garuda Aerospace, Rooter, Blu Smart, Evify, Soptle ja Pee Safe) yli 20 miljoonan dollarin investoinneilla. Vuodelle 2024 odotetaan 200 kauppaa.

We Founder Circle on myös maistanut menestystä uudella 30 miljoonan dollarin GIFT City Fund -rahastollaan, joka on rakennettu rajat ylittäväksi rahastoksi. ”Gift City Fund on tarkoitettu sekä ulkomaille että ulkomaille sijoituksiin – ulkomaisille sijoittajille, jotka arvioivat intialaisia ​​yrityksiä, intialaisille, jotka etsivät sijoitusvaihtoehtoja ulkomailla, ulkomaisille sijoittajille, mukaan lukien kansalliset sijoittajat ja PIO:t, jotka haluavat sijoittaa muihin maihin”, Singhvi sanoo. ”Olemme ainoa, jolla on tällainen rahasto, ja olemme viimeisen kolmen kuukauden aikana sijoittaneet yli 5 miljoonaa dollaria Gift City Fundin kautta. Rahoittamiemme startup-yritysten joukossa ovat Pixxel (1,5 miljoonaa dollaria) Garuda Aerospacen ja Trading Leaguen lisäksi. Kuusi muuta sopimusta on valmisteilla.”

Viimeisten 30 kuukauden aikana WFC on järjestänyt mestarikursseja 50 kaupungissa eri puolilla sisämaata kouluttaakseen sijoittajia ja perustajia varhaisen vaiheen sijoittamisesta, portfoliolähestymistavasta, pääoman allokaatiostrategioista, omaisuusluokkien hallinnasta jne. Se järjestää myös ”startup-miksereita” yliopistoissa. sijaitsee tason 2, tason 3 ja tason 4 kaupungeissa. Kokoamalla yhteen aloittelevat startup-perustajat ja sijoittajat näiltä alueilta, se helpottaa verkostoitumismahdollisuuksia. Tämä perustajien vaaliminen ja sijoittajien kouluttaminen on vaikuttanut merkittävästi sen yhteisöön. ”Noin 35 % startupeistamme on tason 2 ja 3 kaupungeissa. Nämä startup-yritykset hakivat rahoitusta 2–15 miljoonaa ruplaa, hän sanoo.

WFC on tukenut yli 150 startupia, mukaan lukien Oben, Zypp, Evify ja Kazam (täyssähköiset startupit), agritech-startupit Growit ja Humus, terveydenhuollon startupit Ayushpay ja Yogify sekä fintechs YPay, Microfinance ja Banksathi.

VEDON OTTO

We Founder Circle on tehnyt 53 sopimusta vuonna 2023

Sen Invstt Trust Fund tukee startup-yrityksiä niiden esisiemen-, siemen-, sarjan A ja sarjan B vaiheissa

Evolvex-ohjelma tarjoaa kampuksen siemenrahoitusta startup-perustajille heidän yliopistovuosinaan

Invstt-sovellus helpottaa sijoitusprosessia löytämisestä, arvioinnista, transaktioista salkunhallintaan

Samankaltaiset artikkelit