PB Fintech: 30 %:n kasvu-uralla; yhtiön siirtyminen verkkovakuutusapuun jatkuu

PB Fintech:

Äskettäisessä tapaamisessamme Policy Bazaar Fintechin (PB Fintech) johdon kanssa keskityimme heidän sitoutumiseensa sekä laadun että tuottavuuden ylläpitämiseen. Yhtiö ilmaisi luottamusta kasvutavoitteiden saavuttamiseen, mutta totesi, että kilpailuympäristössä ei ole tapahtunut merkittäviä muutoksia. Paisabazaar- ja POSP-segmentit osoittavat lupaavia merkkejä kannattavuuden paranemisesta. Kuitenkin mainittiin, että POSP-liiketoiminnan kasvua saatetaan sopeuttaa tai kalibroida tasapainoisen lähestymistavan varmistamiseksi. Säilytä Add -luokitus, jonka käypä arvo on 850 Rs.

PB Fintech raportoi 66 %:n vakuutusmaksun kasvusta tilikaudella 2023 ja 24 % vuotta aiemmasta vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä. Yhtiö uskoo edelleen 30 prosentin tai korkeampaan kasvuun. Maallinen siirtyminen online-vakuutusapuun jatkuu. Sen asiakkaista 80 %, jotka hakevat online-apua (selaa vakuutusta verkossa) ostaakseen vakuutuksia, vierailee sen verkkosivuilla; kuitenkin vain 5-50 % saattaa lopulta päättää kaupan yrityksen kanssa.

Aukko voi johtua siitä, että asiakkaat päättävät lykätä päätöksiään tai tarvitsevat lisä-/offline-apua tai he ovat saaneet salametsästystä / agenttien/offline-jakelijoiden läheisyyttä. Ero pienenee vähitellen, kun yritys jatkaa sekä online- että offline-avun parantamista. PB Fintech tunnisti neljä keinoa parantaa kannattavuutta: (i) oikaistun Ebitda-tappion pienentäminen 2,3 miljardilla ruplaa uusissa aloitteissa nollaan, (ii) muiden tuottojen kasvu 4 miljardiin ruplaan vuoden 2023 2,6 miljardista ruplaasta, (iii) 5 ruplaa -7 miljardia suurempi uusimistulo, jonka marginaali on 85 %, mikä johtaa 4–6 miljardin ruplaa Ebitdaan ja (iv) 27 miljardia ruplaa korkeampaan uusien liiketoimintojen palkkioon 25 %:n marginaalilla, mikä johtaa 7 miljardin rupiaan Ebitdaan. Paisabazaar pysyy myös maallisella kasvuradalla. Kun uusien aloitteiden tappioita rajoitetaan, yritys voi saavuttaa tavoitteensa ennen ohjeistusta.

Samankaltaiset artikkelit