Shriram Capital hakee ARC-lisenssiä – Banking & Finance News

Shriram Capital

Shriram Group ilmoitti tiistaina aloittavansa omaisuuden jälleenrakennusliiketoiminnan keskittyen vähittäiskaupan luottotappioiden perintään. Yhtiö odottaa viranomaishyväksyntää omaisuuden saneeraustoiminnan aloittamiseksi. Alkuinvestointi omaisuuden kunnostusyhtiöön on 300 miljoonaa ruplaa.

”Huomasimme, että useimmat Intian ARC:t myöntävät yrityslainoja. Vähittäiskaupan toimijoiden määrä on rajoitettu, Shriram Financen varapuheenjohtaja Umesh Revankar sanoi lehdistötilaisuudessa Jaipurissa.

Hän lisäsi, että tämä yritys toimii kaikilla vähittäiskaupan segmenteillä mikrorahoitusta lukuun ottamatta. Tässä ryhmä tarkastelee keskimääräistä lipun kokoa 20 000 rupiaa.

Erikseen konserni laajentaa myös varainhoitopalvelujaan. Varainhoito tulee Shriram Credit -yhtiön alle, joka on Shriram Capitalin kokonaan omistama tytäryhtiö. Yhtiö tavoittelee asiakkaita, joiden sijoitettavat varat ovat 25-50 lakh.

Ryhmä on jo perustanut tiimit johtamaan jokaista näistä yrityksistä.

Tällä hetkellä Shriram-konserni toimii eri kokonaisuuksiensa kautta muun muassa luotonannossa, omaisuudenhoidossa, osakevälityksessä, yleisvakuutuksessa ja henkivakuutuksessa. Nämä yritykset sijaitsevat holdingyhtiö Shriram Capitalin alaisuudessa.

”Varainhoitoliiketoiminta on jossain muodossa tai tavallaan jo olemassa. Meidän on jatkettava sen vahvistamista”, Shriram Capitalin toimitusjohtaja DV Ravi sanoi Jaipurissa pidettävän lehdistötapaamisen sivuilla.

(Kirjoittaja oli Jaipurissa Shriram Groupin kutsusta)

Samankaltaiset artikkelit