Confluxin ShuttleFlow lopettaa toimintansa kahden vuoden jälkeen – Digital Transformation News

Reportedly, Conflux is a layer-1 blockchain

Conflux Foundationin hallinnoima ShuttleFlow, ekosysteemien moniketjuinen protokolla, lopettaa toimintansa kahden vuoden kuluttua, kuten Cointelegraph ilmoitti.

Cointelegraphin mukaan ShuttleFlow-teknologiapino siirretään Zero Gravityyn, Web3.0-studioon. ”Kaikki käyttäjien varat ovat turvassa, ja ne siirretään ShuttleFlow’sta Zero Gravityyn. Käyttäjien, jotka ovat aiemmin muodostaneet sillan ShuttleFlow’n kautta ja suorittaneet silloitettujen resurssiensa vaatimuksen kohdeketjussa, ei tarvitse suorittaa lisätoimia siirtoa varten. Kun ShuttleFlow sulkee siltauksensa, käyttäjät voivat muodostaa sillan Zero Gravittyn virallisen dApp-sovelluksen kautta tai jatkaa silta-aggregaattorin käyttöä, joka integroi Zero Gravityn käynnistettäessä”, projekti totesi.

Cointelegraphiin perustuva hajautettu ShuttleFlow-sovellus suljetaan kokonaan vasta tammikuussa 2024, jotta asiakkaat, joilla on sillotettu omaisuus, voivat jatkaa omaisuuden takaisinperintää. Tämän kehityksen jälkeen verkkosivusto ja palvelimet suljetaan lopullisesti. Raporttien mukaan vuonna 2021 Conflux julkisti ShuttleFlow-omaisuussillan tarjotakseen käyttäjille hajautettuja rahoituspohjaisia ​​etuja.

Lisäksi Cointelegraph totesi, että Conflux on kerroksen 1 lohkoketju, joka toimii hybridi-todiste- ja panostodistuksen konsensuksella. Uskotaan, että projekti on esittänyt väitteitä olevan ”ainoa sääntelyn mukainen julkinen lohkoketju Kiinassa”.

Samankaltaiset artikkelit