SEC:n salausverkko laajenee NFT:ksi mediayrityksen tapauksessa

According to the SEC, Impact Theory sold three tiers of NFTs

Wall Streetin pääsääntelyviranomainen laajensi kryptotuotteiden tukahduttamista maanantaina syyttämällä Los Angelesissa toimivaa media- ja viihdeyhtiötä ei-vaihtokelpoisten tokenien tarjoamisesta, jotka olivat todella rekisteröimättömiä arvopapereita.

US Securities and Exchange Commission väitti, että Impact Theory LLC keräsi noin 30 miljoonaa dollaria sadoista sijoittajista NFT-tarjoustensa kautta. SEC sanoi, että tarjoukset olisi pitänyt rekisteröidä virastolle ja että Impact Theory oli suostunut maksamaan yli 6 miljoonaa dollaria syytösten ratkaisemiseksi.

Sovintoratkaisu merkitsee viraston ensimmäistä NFT-lainsäädäntöä koskevaa täytäntöönpanotoimia, mikä vahvistaa toisen rintaman sen salaustuotteiden hillitsemisessä, jotka SEC:n mukaan todella kuuluvat sen toimialaan kuuluviin arvopapereihin. Ainakin viime vuodesta lähtien sääntelijä on valvonut NFT:n luojia ja pörssejä, joissa he käyvät kauppaa. Impact Theory hyväksyi rahallisen sakon ja lopetus- ja lopettamismääräyksen myöntämättä tai kiistämättä SEC:n syytöksiä.

Yhtiö sanoi lausunnossaan keskittyvänsä liiketoimintansa tulevaisuuteen sovinnon jälkeen. ”Vaikka olemme pettyneitä siihen, että SEC on päättänyt kyseenalaistaa laajasti jännittävät tekniset innovaatiot, jotka mahdollistavat digitaalisen omaisuuden arvopaperilakien linssin kautta, olemme edelleen optimistisia tämän alan tulevaisuuden suhteen Yhdysvalloissa ja toivomme, että pysymme globaalina. innovaatioiden koti”, Impact Theory sanoi.

SEC:n mukaan Impact Theory myi kolme tasoa NFT:itä, joita se kutsui Founder’s Keysiksi, ja kehotti sijoittajia pitämään niitä sijoituksina liiketoimintaan. Impact Theory sanoi, että se ”yrittää rakentaa seuraavan Disneyn” ja että jos se onnistuisi, NFT:n haltijat saisivat ”valtavaa arvoa” ostoistaan, sääntelijä sanoi.

Republikaanien SEC:n komissaarit Hester Peirce ja Mark Uyeda antoivat eriävän lausunnon, jossa he sanoivat, että he eivät olleet samaa mieltä siitä, kuinka sääntelijä sovelsi tässä tapauksessa vuosikymmeniä vanhaa oikeudellista testiä määrittääkseen, milloin tuote on sijoitussopimus. ”NFT:t eivät olleet yrityksen osakkeita eivätkä tuottaneet ostajille minkäänlaista osinkoa”, komissaarit sanoivat.

Samankaltaiset artikkelit