Bitcoin Miner Marathon johtaa kryptovarastojen nousuun Pick-and-Shovel -strategialla – Digital Transformation News

Reportedly, the CoinShares Blockchain Global Equity Index is up 29% in December

Ehkä nyt enemmän kuin koskaan, sijoitusstrategia, joka kuormittaa poimia ja lapio -valmistajia kultakuumeen aikana, toimii kryptovaluuttamaailmassa. Bitcoin-kaivostyöntekijöiden, kuten Marathon Digital Holdingsin ja Riot Platformsin, osakkeet ylittävät merkittävästi suurimman digitaalisen valuutan, ja ne ovat nousseet tänä vuonna yli 800 % ja 400 %. Samaan aikaan yhdysvaltalainen kryptopörssi Coinbase Global ja Bitcoin-välityspalvelin MicroStrategy ovat kumpikin hypänneet yli 350 % samana ajanjaksona. Bitcoin on noussut noin 160 % vuonna 2023.

Bitcoinin louhinta on energiaintensiivinen prosessi, jossa kaivostyöntekijät käyttävät erikoistuneita tietokoneita vahvistaakseen Bitcoin-lohkoketjussa tapahtuvia tapahtumia ja ansaitakseen palkintoja tokenissa. Osakkeiden nousu johtuu digitaalisen omaisuuden kaivosyhtiöiden laajentaessa toimintaansa lisätäkseen Bitcoinin tuotantoa odotettaessa kryptovaluutan kysynnän kasvavan, jos Yhdysvaltain sääntelijät sallivat pörssirahastojen pitää sitä suoraan. Seuraavien kahden viikon aikana Bloomberg Intelligencen analyytikot ennustavat, että arvopaperi- ja pörssikomitea hyväksyy spot-Bitcoin ETF:n. Riot Platforms ilmoitti äskettäin suurista kaivoskoneiden hankinnoista. Laskentateholtaan suurin kaivostyöntekijä Marathon osti uusia tiloja kaivostehokkuuden lisäämiseksi, mikä on merkittävä muutos pitkäaikaisesta strategiastaan ​​omaisuutta säästävänä kaivosyhtiönä.

”Marathon Digitalin viime viikolla antama ilmoitus uusien kohteiden hankinnasta voi johtaa vahvempiin kaivostehokkuusmittareihin”, sanoi Brian Dobson, investointipankki Chardanin osaketutkimuksen toimitusjohtaja. ”Siihen sijoittajat ovat keskittyneet.” Marathon on noussut 11 peräkkäisenä kaupankäyntisessiona, yli kaksinkertaistuen tuona aikana 31,07 dollariin. Osakkeen kauppa oli yli 80 dollaria, kun Bitcoin saavutti ennätyskorkeutensa marraskuussa 2021. Ennakoivan analytiikan toimitusjohtajan Ihor Dusaniwskyn mukaan kaivososakkeisiin voi kohdistua enemmän ostopaineita ja lyhyt puristus, jos ralli jatkuu, mikä nostaa hinnat entisestään paikassa S3.

Kuten suurin osa kryptovaluutoista, useimmat krypto-osakkeet alkoivat vuonna 2023 vuoden alhaisimmilla hintatasoilla useiden alan skandaalien ja konkurssien, kuten FTX-pörssin romahtamisen, jälkeen, mikä teki niistä suositun vedonlyönnin kohteen. ”Hinnamuutos ei johtunut lyhyen puristuksen aiheuttamasta lyhyestä katuksesta, vaan pitkästä ostopaineesta”, Dusaniwsky sanoi. ”MARAlla on 100/100 squeeze -pisteet ja jos sen osakekurssi jatkaa viimeaikaista trendiään, meidän pitäisi nähdä enemmän lyhyttä kattausta ja selkeää lyhyt puristus.” CoinShares Blockchain Global Equity -indeksi nousi 29 % joulukuussa, mikä on ennätysten parhaan kuukauden vauhtia.

Samankaltaiset artikkelit