SBI kerää 10 000 miljoonaa rupiaa vakuudettomilla pitkäaikaisilla infra-lainoilla

sbi,sbi cards and payment services,sbi cards,sbi card,new delhi,sbi card,sbi cards and payment services,sbi cards

Maan suurin lainanantaja State Bank of India (SBI) keräsi maanantaina 10 000 miljoonaa rupiaa 7,54 prosentin kuponkikorolla kolmannella infrastruktuurivelkakirjaemissiolla. Tarjouskilpailu päättyi maanantaina ja tuotot käytetään sen pitkäaikaisten resurssien lisäämiseen. rahoitusinfrastruktuurin ja kohtuuhintaisten asuntojen segmentti, SBI sanoi lausunnossaan.” Näiden joukkovelkakirjalainojen laina-aika on 15 vuotta. Tämä on ensimmäinen pankin liikkeeseen laskema pitkäaikainen joukkovelkakirjalaina tälle ajanjaksolle kuluvan tilikauden aikana. Emissio keräsi ylivoimaisen vastaanoton sijoittajilta 21 698 rupian tarjouksilla, ja se ylimerkittiin 4,34-kertaisesti perusemissiokokoon verrattuna”, lausunnossa todettiin.

Saatujen tarjousten määrä oli 115, mikä viittaa laajaan osallistumiseen, se sanoi ja lisäsi, että sijoittajina oli eläkerahastoja, eläkerahastoja, vakuutusyhtiöitä, sijoitusrahastoja ja yrityksiä. Vastauksen perusteella pankki on päättänyt hyväksyä 10 000 miljoonaa rupiaa. Kuponkikorko on 7,54 prosenttia, joka maksetaan vuosittain 15 vuoden juoksuajalle. Tämä edustaa 13 peruspisteen eroa vastaavan Financial Benchmark of India Limitedin (FBIL) G-Sec par -käyrään, se sanoi.

Tätä ennen pankki oli nostanut infrastruktuurilainoja 9 718 miljoonan rupian arvosta 19. tammikuuta 2023 17 peruspisteen erolla vastaavan FBIL G-Sec par -käyrän yli. Pankilla on AAA-luottoluokitus ja vakaat näkymät kotimaisten luottoluokituslaitosten arvioilta. Tämä liikkeeseenlasku on merkittävä, koska viimeaikaisesta tuottojen kovenemisesta huolimatta pankki on onnistunut nostamaan 15 vuoden pitkäaikaisen joukkovelkakirjalainan pienemmällä erolla, lausunnossa todettiin ja lisättiin, että tämä auttaa pankkia tarjoamaan pitkäaikaista lainaa. Lainat infrastruktuurisektorille. Tämä liikkeeseenlasku voi auttaa kehittämään pitkän aikavälin joukkovelkakirjalainakäyrää ja kannustaa pankkeja laskemaan liikkeeseen pidemmän laina-ajan, se lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit