Delhin jälkeen CNG:n ja putkikaasun hinnat nousevat Mumbaissa – Commodities News

CNG Reuters

Delhin nousun jälkeen CNG:n hinnat Mumbaissa ovat nousseet 1,50 rupiaa kilolta, kun taas kotitalouksien putkijohdon keittokaasun hinta on noussut Re 1:llä, mikä johtuu korkeammista tuotantopanoskustannuksista.

Mahanagar Gas Ltd, joka toimittaa paineistettua maakaasua autoille ja putkikaasua ruoanlaittoon Mumbaissa ja naapurikaupungeissa, ilmoitti, että hinnankorotukset tulevat voimaan 8.–9.7.

”Vastaakseen CNG- ja kotimaan putkistojen (PNG) segmenttien kasvavaan määrään ja kotimaisen kaasun allokoinnin jatkumisen vuoksi MGL hankkii lisää markkinahintaista maakaasua (tuonti LNG), mikä on johtanut korkeampiin kaasukustannuksiin”, yritys kertoo. sanoi lausunnossaan.

Tasoittaakseen osittain kaasukustannusten nousua MGL on nostanut CNG:n toimitettua hintaa 1,50 rupiaa kilolta ja kotimaan PNG:llä Re 1:llä standardikuutiometriltä Mumbaissa ja lähialueilla.

Tämän seurauksena paineistetun maakaasun tarkistetut hinnat ovat 75 Rs/kg ja kotimaisen PNG:n 48 Rs/cm3 Mumbaissa ja sen lähialueilla.

Indraprastha Gas Ltd, kansallisen pääkaupungin ja naapurikaupunkien kaupunkikaasuluvan haltija, nosti 22. kesäkuuta CNG:n hintaa Re 1:llä kilolta 75,09 rupiaan Delhissä. Se ei kuitenkaan muuttanut PNG-hintoja, jotka ovat edelleen 48,59 rupiaa kuutiometriltä.

Samankaltaiset artikkelit