Real Estate Hotspot: Central West Delhi nousee uudeksi kohteeksi luksusasumiseen

sip calculator

Keski-Länsi-Delhi, jota perinteisesti varjostaa Etelä-Delhin ja Gurugramin ylellisyys, on kokemassa merkittävää muutosta. Tästä alueesta on tulossa yhä suositumpi valinta luksusasunnon ostajille, mikä osoittaa muutosta Delhin kiinteistömaailmassa.

Etelä-Delhi on pitkään liitetty korkeatasoiseen ja ylelliseen asumiseen. Central West Delhi on kuitenkin nousemassa vahvaksi kilpailijaksi, joka herättää huomiota parannetulla infrastruktuurillaan, tilavilla kiinteistöillä ja moderneilla mukavuuksillaan. Tämä muutos on osa laajempaa strategista kehitystä, lisääntynyttä yhteyksiä ja Delhin varakkaiden luokan tarpeita vastaavien ylellisten asuinhankkeiden syntymistä.

TARC Ltd:n MD ja toimitusjohtaja Amar Sarin kommentoi luksusasumisen kehittyvää maisemaa Delhissä: ”Luksusasumisen tarina on läpikäymässä merkittävää muutosta Delhissä. Vaikka Etelä-Delhi ja Gurugram ovat perinteisesti olleet huippuluokan kiinteistöjen keskipisteitä, olemme nyt todistamassa samaa Keski-Länsi-Delhissä, joka on nousemassa eloisaksi, tasokas asumiskohde, joka tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän moderneja mukavuuksia ja strategisia yhteyksiä. Tämä kehitys kertoo paljon Delhin kiinteistömarkkinoiden dynaamisesta luonteesta, ja TARC Ltd on innoissaan saadessaan olla osa tätä uutta luksusasumisen aikakautta.

Keski-Länsi-Delhin kiinteistömarkkinat ovat selkeä osoitus alueen kasvun kehityksestä. Suuret kehittäjät osoittavat suurta kiinnostusta tätä aluetta kohtaan, mikä osoittaa sen kasvavan arvon. Tämä kiinnostus koskee vähemmän yksilöllistä ylellisyyttä, vaan enemmän alueen potentiaalin tunnustamista.

Kehittäjät hyödyntävät yleisön halukkuutta moderneihin, viihtyisiä asuintiloihin. Painopiste on kasvavan kaupunkiväestön tarpeiden ennakoinnissa ja niitä kokonaisvaltaisesti palvelevien kiinteistöjen tarjoamisessa. Kiinteistöjättiläisten tulo Central West Delhiin on merkki alueen potentiaalista. Kun lisää kehittäjiä liittyy mukaan, alueella tulee todennäköisesti näkemään sekä maan kysynnän että hintojen nousua, mikä tekee siitä keskeisen alueen luksuskehityksessä kaupungissa.

Alan asiantuntijoiden mukaan myynti on kasvanut jatkuvasti Intian suurissa metropoleissa. Delhi-NCR:n kysyntä kasvoi huomattavasti asuinrakentamisen segmentillä. Muutaman viime vuoden aikana kehittäjät ovat siirtäneet huomionsa takaisin Delhin kiinteistömarkkinoille.

”Nykyiset asunnon ostajat Delhin markkinoilla haluavat hyvin suunniteltua yhteisöllistä asumista, jossa ympäristö lupaa mukavuutta, yksityisyyttä ja turvallisuutta. Laajat avoimet tilat, kävelyalueet ja vehreät maisemat kompleksin sisällä, hyvien yhteyksien päässä sijaitsevan kaupunginosan keskellä ja kaikki urbaanit palvelut lähellä, ovat joitakin vaatimuksia, joita delhiläiset kaipaavat investoidessaan uuteen kotiin. Sen vertaansa vailla olevat yhteydet yritysjärjestelyihin ja vahvoja kulttuuriyhteyksiä tarjoavat perheet haluavat asua kaupungista sen sijaan, että etsivät muualta. Tämän vankan kysynnän vuoksi Delhin kiinteistömarkkinat ovat vähitellen muuttuneet jälkimarkkinoilta ensisijaiseksi kehitysmahdollisuudeksi viimeisen vuosikymmenen aikana, ja kaupunkiin on tulossa runsaasti luksusta aidattuja kerrostaloyhteisöjä, jotka tarjoavat kaikki mukavuudet, tilat ja turvallisuuden. kompleksi”, kertoo Länsi-Delhissä DLF Midtown -projektiaan kehittäneen DLF Ltd:n yhteinen toimitusjohtaja ja liiketoimintajohtaja Aakash Ohri.

Keski-Länsi-Delhin trendi ei koske vain fyysisiä mukavuuksia, vaan puhuu myös kasvavasta halusta yhteisöön, turvallisuuteen ja saavutettavuuteen. Hallituksen rooli paikallisen infrastruktuurin parantamisessa on ollut keskeinen tässä muutoksessa.

”Kun ylellisyyden olemus kehittyy ja levittää siipiään, on selvää, että New Delhistä on tullut episentrumi, joka ylittää Gurgaonin ja Etelä-Delhin rajat. Delhin kaupunkikuva, joka oli aikoinaan täynnä ja vilkasta, tuntuu nyt ylikuormitetulta, varsinkin sellaisissa kaupunginosissa kuin Rajouri Garden, Paschim Vihar, Janak Puri ja Vikas Puri Länsi-Delhissä. Näiden alueiden vaativat asukkaat ymmärtävät halun irtautua ahtaista tiloista ja labyrinttimäisistä kaduista etsien turvaa ja mukavuutta aidatuissa yhteisöissä. Pyrkivät milleniaalit ja yrittäjät haluavat parantaa elämäntyyliään omaksumalla näiden hyvin suunniteltujen kaupunginosien tarjoaman hienostuneisuuden ja mukavuuden. Kaupunki esittelee ylpeänä lukuisia hienoja asuinvaihtoehtoja, kuten DLF Midtown, Unity the Amaryllis, Raheja the Leela Sky Villas ja DLF Capital Greens, joista jokainen edustaa luksusasumista. Nämä asunnot määrittelevät standardit uudelleen yhdistämällä saumattomasti ylellisyyttä ja mukavuutta ja luomalla ympäristön, joka on räätälöity vastaamaan nykypäivän vaativien ostajien odotuksia ja toiveita”, sanoo Shashank Vashishtha, Exp Realty Indian toiminnanjohtaja.

Tämä luksusasumisen muutos perinteisiltä alueilta, kuten Etelä-Delhi tai Gurugram, Keski-Länsi-Delhiin on vasta alkua. Suunnitteilla on enemmän huippuluokan projekteja, joten alue on valmis määrittelemään luksusasumisen uudelleen Delhissä. Kun perheet ja nuoret ammattilaiset muuttavat Keski-Länsi-Delhiin, alue ei ainoastaan ​​luo uutta horisonttia, vaan myös muokkaa kaupungin korkeatasoisen asumisen tulevaisuutta.

Keski-Länsi-Delhin kiinteistömarkkinoiden odotetaan jatkavan nousuaan, ja luksusasumisesta tulee alueen määrittävä piirre. Keskittyminen yhteisöllisyyteen, saavutettavuuteen ja moderneihin mukavuuksiin sekä strategiset kehityshankkeet tekevät Keski-Länsi-Delhistä merkittävän toimijan Delhin luksuskiinteistöalalla.

Samankaltaiset artikkelit