Ostettavat osakkeet: Miksi Indiabulls Real Estate ja Greenpanel näyttävät houkuttelevilta lyhyellä aikavälillä

The Nifty index has declined to a significant moving average (55-EMA) support level. The sentiment is expected to stay bearish as long as the index remains below 19,450

Nifty-indeksi on laskenut merkittävän liukuvan keskiarvon (55-EMA) tukitasolle. Sentimentin odotetaan pysyvän laskusuunnassa niin kauan kuin indeksi pysyy alle 19 450:n, jossa 21 päivän eksponentiaalinen liukuva keskiarvo (EMA) on sijoitettu päivittäiseen aikakehykseen. Jos indeksi putoaa ratkaisevasti alle 19240:n, se voi mahdollisesti johtaa Niftyn kohti 19 000:n rajaa.

Pankki Nifty

Bank Nifty -indeksi todisti jatkuvaa taistelua härkien ja karhujen välillä, mikä johti vaihteluväliin sidotun kaupankäynnin vaiheeseen. Tukitaso näkyy selvästi 44000:n paikkeilla, samaan aikaan merkittävän put-kirjoituksen kanssa, joka voisi toimia tukikohtana alaspäin suuntautuvia liikkeitä vastaan. Vastaavasti vastus on havaittavissa noin 45000:ssa, jossa suurin avoin kiinnostus näkyy puhelupuolella, mikä viittaa mahdolliseen myyntipaineeseen. Ratkaiseva tauko tämän alueen kummallakin puolella voi laukaista trendiliikkeet. Tästä huolimatta vallitseva harha näyttää kallistuvan vaihteluvälin nousevaan puoleen.

Indiabulls Real Estate | Suositus: Osta osoitteesta 70,85 | Kohde: 76 | Stop Loss: 68

Indiabulls Real Estaten osakkeen kurssi on näyttänyt viikkokaaviossaan Morning Star -kuvion, nouseva käänteiskuvio, joka osoittaa mahdollista siirtymistä laskevasta nousuun osakkeessa. Momenttiindikaattorin RSI on käynyt läpi positiivisen risteyksen, joka vahvistaa ostosignaalin ja ehdottaa nousua. ostokiinnostus osaketta kohtaan.Alempi tukitaso on ilmeinen 63:n paikkeilla, mikä voisi toimia pehmusteena mahdollisia laskusuuntauksia vastaan. Osakkeen potentiaalisten nousutavoitteiden ennustetaan olevan 85–91.

Vihreä paneeli | Suositus: Osta osoitteesta 366 | Kohde: 425 | Stop Loss: 354

Greenpanelin osakkeen kurssi on ylittänyt edellisen heilahduskorkeuden ja ylittänyt myös päiväkaavion ratkaisevan liukuvan keskiarvon, mikä viittaa kasvavaan nousuun. Huonona puolena on tuki, joka sijaitsee 354:ssä, kun taas ylöspäin osakkeella on potentiaalia edetä kohti 425:tä.

Päivitetty: 27. elokuuta 2023, 8.04 IST

Samankaltaiset artikkelit