Wall Streetin silmät mykistettiin tärkeimpien taloustietojen edessä

Wall Street,

Wall Streetin pääindeksien oli määrä avautua vaimeasti tiistaina, koska sijoittajat pidättäytyivät lyömästä suuria panoksia ennen tämän viikon keskeisiä taloustietoja, mukaan lukien myöhemmin samana päivänä tulevat avoimia työpaikkoja koskevat luvut, jotka antavat lisää vihjeitä talouden tilasta. Useita Taloustiedot on tarkoitus julkaista tällä viikolla, mukaan lukien henkilökohtaisten kulutusmenojen hintaindeksi ja maatalouden ulkopuoliset palkat. Työministeriön avoimet työpaikat ja vaihtuvuustutkimuksen (JOLTS) odotetaan näyttävän työpaikkojen lukumäärän. Avoimet työpaikat laskivat 9,465 miljoonaan heinäkuun 9,582 miljoonasta, mikä on merkki työmarkkinoiden paineiden helpottamisesta.

Fed:n pääjohtajan Jerome Powellin kommentit Jackson Hole -symposiumissa viime viikolla pehmustivat osakkeita maanantaina, ja nyt keskitytään taloustietoihin arvioidakseen, kuinka kauan keskuspankki pystyy pitämään korot ylhäällä.” Sijoittajat ovat varautuneita ja odottaa lisätietoja siitä, mitä Fed tekisi”, sanoi Joe Saluzzi, Themis Tradingin kaupankäynnin johtaja Chathamissa New Jerseyssä.

”Jos se (avoimien työpaikkojen määrä) on odotettua heikompi, markkinat voivat itse asiassa pitää siitä, koska se osoittaisi, että työmarkkinat ovat hieman heikentyneet (ja) ehkä Fed ei ole yhtä aggressiivinen.” Koronnostojen tauko syyskuussa oli lähes 80,5 %, kun taas vedot vähintään 25 pisteen noususta marraskuussa olivat lähes 49 %, kun se viikkoa aiemmin oli noin 40 %, CME FedWatch Toolin mukaan.

10 vuoden valtionlainan korko pysyi vakaana 4,215 %:ssa. Suurin osa megacap-kasvuosakkeista laski alempana, Teslan ja Nvidian 0,5 % ja 0,4 %. Sijoittajat seuraavat tarkasti myös Conference Boardin kuluttajien luottamusraporttia, joka julkaistaan ​​klo 10 ET.

Klo 8.03 ET, Dow e-minis laski 26 pistettä eli 0,08 %, S&P 500 e-minis 3 pistettä eli 0,07 % ja Nasdaq 100 e-minis 14,5 pistettä eli 0,10 %. Salesforcen osuus putosi 1,8 % ennen kelloa sen jälkeen, kun JPMorgan poisti yritysohjelmistojen valmistajan yhdysvaltalaisten analyytikkoluettelostaan. Verizon ja AT&T nousivat kumpikin yli 1 %, kun Citi päivitti teleyritykset ostamaan ”neutraalilta”. PDD Holdings nousi 12,7 % sen jälkeen, kun verkkokauppayritys ylitti toisen vuosineljänneksen tuloarviot. Catalent nousi 3,8 % sen jälkeen, kun sopimuslääkevalmistaja pääsi sovintoon aktivistisijoittaja Elliott Investment Managementin kanssa tarkastelun suorittamisesta.

Samankaltaiset artikkelit